We schrijven 10 december 2005. Sinterklaas is het land nog niet uit of er staat alwéér een heerlijk avondje voor de deur: Decompression! Dit keer pakken we uit met Joel Mull, die het LVC zal trakteren op 3 uur lang beats uit de Zweedse keuken…

Joel is een van de grote namen uit de Stockholmse scene waartoe ook Adam Beyer en Cari Lekebush behoren. Al meer dan een decennium bewijst hij met producties op labels als Drumcode en zijn eigen Inside alle facetten van het technovlak te beheersen. Verwacht dan ook een set die bol staat van ouderwets rammelende techno, pompende bassen en diepe melodische tracks, alles zal voorbij komen op de drie decks!
Voordat Joel het podium betreedt zullen Size en Kim Wood in een back to back set het publiek klaarstomen voor zijn intocht. Naast het gebruikelijke dansbare strooigoed wordt hierbij ook de elektronische roe niet geschuwd. Zoals altijd zal uiteraard veel aandacht aan de visuals worden besteed, met VJ Blomster die de beamers flink van jetje zal geven.

Wordt de druk in de grote zaal opgevoerd, dan kan hij in de lounge van de ketel. Hier kan je vertoeven met een oude bekende en een jonge hond. Harold is een graag geziene gast in Leiden en omstreken. Bekend van de vroegere 13th Floor feesten en gewapend met een platenkast van jewelste zal hij zich dit keer van de minimale kant laten zien. Hij wordt bijgestaan door Quasibobo. Dit jonge talent is naar eigen zeggen verslaafd aan de geur van vinyl. Zijn stijl valt te omschrijven als minimal, met een vleugje house en techno, geserveerd met fijnzinnige mixtechniek.


Decompression

Lokatie: LVC, Leiden
Datum: 10-12-2005
Tijd: 00:00 - 05.00 / Let op: deuren sluiten om 02:00
Prijs: voorverk. 11,50 / deur 12,50. Prijzen zijn inclusief garderobe!
Website: