Stekker

Geen brand, wel brandweer aan het einde van de Static avond in de 11. De liveset van Motio en E-Contact was "hot" maar nog voor het einde viel de stroom in het gehele gebouw uit. Alleen de noodverlichting in de club op de elfde verdieping deed het nog. Het ontstane oponthoud bij de onverlichte garderobe was dermate groot dat de brandweer de bezoekers boven in toom moest houden. De directie van de 11 besloot de afwachtende gasten een gratis flesje water aan te bieden. Vanaf vijf uur, een uur na de offciële sluitingstijd, mochten de eerste weer met de trap naar beneden richting de uitgang. Beneden stonden ambulances, brandweer en politie klaar die klaarblijkelijk gereageerd hadden op het geslagen alarm. Gelukkig was er geen paniek, gelukkig was het de stroom die uitviel, gelukkig was er noodverlichting. De vraag: "Stel je voor…?" kan dan ook beter niet gesteld worden.

.

Comments

 • Ro

  Ro

  27 November 2005

  Juist wel!

 • Chris

  Chris

  28 November 2005

  Tsja opzich moet deze vraag wel gesteld worden, zeker als er brand uit zou breken op een tussenverdieping… Maar aan de andere kant, de 11 heeft aan beide kanten vrij brede trappen naar beneden. De reden dat we nu die andere trap niet konden gebruiken en boven moesten blijven wachten was dat de mensen hun jas nog op moesten halen. Als iedereen tegelijk naar beneden was gekomen was het beneden veels te druk geworden wat wel weer 'gevaarlijk' had kunnen zijn.
  Je kon boven twee dingen doen, je druk maken en afvragen wat er allemaal aan de hand was, of een jointje draaien en rustig chillen tot je naar beneden mocht, ik koos voor het laatste en vond het allemaal wel meevallen… (oh ja, je kon ook nog: handstand-overslag op het podium maken, je broek naar beneden trekken of (helaas tevergeefs) bij de bar blijven zeuren om drank)

 • Bart

  Bart

  28 November 2005

  tjeetje,

  ben ik effe een weekendje weg, gebeurt er dit! ze kunnen me ok niet missen daar!

  Nou, de 26e en 29e beter hoop ik!

  PS de veiligheid en uitgangmogelijkheden zijn goed! Don't worrie

  Bart

Comments are closed