Reloop MD-4000 R3-s

In maart 2006 zal de Ultimate DJ Battle worden georganiseerd in Rotterdam, Nederland. Vijf DJ’s van vijf verschillende continenten zullen proberen om het huidige Guinness World Record ‘non-stop-DJ-ing’ te verbreken. Het record staat op dit moment op 84 uur, maar het doel is om dit te verbreken tot over de vier dagen-limiet van 96 uur.

De DJ’s zullen allen strijden in één en dezelfde club en ze hebben allen de beschikking over een eigen zaal. De Guinness World Record organisatie steunt deze record poging volledig en daarom zullen ook de officiele regels van het GWR gelden tijdens het evenement.

De winnaar van de contest zal niet alleen ¤ 10.000,- ontvangen, ook zal hij/zij volop in de aandacht staan van de internationale pers, zal hij/zij optreden voor een groot publiek en zal deelname aan deze contest ongetwijfeld een flinke boost voor zijn/haar dj carriere betekenen!

De selectieprocedure is op dit moment in gang gezet en wii zijn daarom op zoek naar DJ’s die het lef hebben om mee te doen. Iedere DJ kan zich inschrijven, omdat de contest open staat voor dance-DJ’s van over de gehele wereld. De deelnemers wordt gevraagd om wat informatie op te sturen, zoals een biografie en een foto, maar ze moeten ook een uitgebreide vragenlijst invullen. Dit is tevens het belangrijkste deel van het aanmeldpakket, omdat de selectie zal geschieden op basis van de motivatie van de DJ.

Voor meer informatie over de contest en de selectie-procedure, check www.ultimatedjbattle.com

The Ultimate DJ Battle wordt georganiseerd door IN! Events, een jong en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in event marketing en promotie activiteiten. Meer informatie over ons bedrijf kunt u vinden op www.naarbinnen.nl of door uw vragen te mailen naar info@naarbinnen.nl.