phonocult

Het is weer tijd voor een nieuwe editie van de Phonocult Label Sessions, deze keer is het de beurt aan het label Karmarouge uit Keulen. Deze samenwerking met Phonocult is een logische opvolging van de Phonocult editie van februari waar Gabriel Ananda een diepe indruk achterliet bij de Phonocult crew en uiteraard de bezoekers! Verwacht een zeer bijzondere en explosieve avond met de belangrijkste artiesten van het Karmarouge label!!

Phonocult Label Sessions presents: Karmarouge - 18 November 2005

Minimal will move you…

Gabriel Ananda (Live)

Een jaar geleden heeft Ananda op Phonocult bewezen dat hij een extreme indruk kan achterlaten. De magische Phonocult nacht van toen staat nog steeds gegrift in het geheugen. Als een van de beste live-acts die Phonocult tot nu uitgenodigd heeft krijgt Gabriel Ananda wederom vrijspel om zijn gevoel en passie over te brengen op het aanwezige publiek Na een bewogen jaar vol met indrukwekkende gigs en het promoten van zijn releases en album is hij inmiddels gegroeid tot een zeer professionele artiest die zijn eigen sound weet te behouden en met vele releases op Karmarouge het hart vormt van het label. Het is praktisch onvermijdelijk dat er een nieuwe mijlpaal bereikt wordt in de geschiedenis van Phonocult met een optreden van Gabriel Ananda wat onvergetelijk zal zijn..

Maik loewen (Live)

In recensies wordt Maik Loewen vaak beschreven als geniaal, Zijn live sets worden ervaren als muziek met gevoel, kennis en een tikje gestoord. Het podium van Phonocult is hiervoor de juiste plaats om het bewijs voor deze interessante uitspraken te leveren. De producties die op zeer toonaangevende labels als Trapez, Tonsport en Karmarouge zijn uitgebracht brengen al bij velen een gelukzalig gevoel. Functioneel en soms psychedelisch brengt hij de zaal tot een ultiem kookpunt, de samensmelting van geluiden op deze verhitte temperaturen geven de energie die nodig is voor totale beheersing en beleving van elektronische muziek..

Alex Multhaup

Het creatieve brein achter Karmarouge, Zijn idee├źn gaan verder dan alleen muziek. De ontwikkelingen en de kunst om muziek als een pure passie te zien heeft hem tien jaar geleden doen besluiten om in Duitsland de club 'Space Station' op te starten. Tijdens deze periode heeft hij Gabriel Ananda ontmoet en zijn de fundamenten van Karmarouge ontstaan. Vanuit deze situatie is er in samenwerkingsverband een release uitgebracht op Horspielmusik, 'Da Hairy Belafontes' Ook werd hij voor zijn inzet voor de dans-scene bekroond met een cultuurprijs voor muziek en kunst. In Keulen heeft hij samen met Gabriel Ananda het Karmarouge
idee uitgewerkt.. Phonocult presenteert daarom met trots een van de initiators van Karmarouge, Alex Multhaup.

Branz

Als een van de residents de vaste kracht achter het Phonocult gevoel, Zijn passie en interesse voor de minimal sound komt hier perfect tot zijn recht en Branz zal tijdens
de Karmarouge label session voor de ideale opbouw zorgen die deze nacht gevuld met kwaliteit verdiend, een goed begin is het halve werk.


locatie: Paard van Troje (kleine zaal), Den Haag
entree: 10 euro aan de deur, geen voorverkoop (dus kom op tijd!)
Tijden: 23:00 – till late

www.phonocult.comline up:

Gabriel Ananda (live) (Karmarouge - DE)
Maik Loewen (live) (Karmarouge - DE)
Alex Multhaup (Karmarouge - DE)
Branz (Phonocult - NL)

Visuals by Made

LET OP!

Bij de Phonocult Label Sessions is geen pre-sale, het is daarom zeer aan te raden om
vroeg aanwezig te zijn vanwege de kleinere capaciteit van de tweede zaal van het Paard van Troje.

Comments

  • Heinos

    Heinos

    9 November 2005

    Cool! Ananda is echt een held. Die andere twee zeggen me eigenlijk niet zo veel. Waarom draait de heer Sander B. niet….?

Comments are closed