taste this techno deel5 10-12-2004

Dit is het thema van de nieuwste editie van het feest Taste this Techno dat op vrijdag 10 december plaatsvindt in de Calypso in Rotterdam. Voor deze editie heeft de organisatie onder andere Paul Hazendonk en Secret Cinema uitgenodigd. In twee verschillende area's zullen van 23:00 tot 05:00 uur verschillende stijlen van techno aan bod komen.
Je kan nu ook kaarten winnen voor dit feest, hier op GT.com!

Na een uitstapje naar de DJ Expo in Eindhoven is Taste This Techno! weer terug in de Rotterdamse club Calypso. Omdat we het jaar in stijl willen afsluiten, hebben we een line-up die er niet om liegt. In het totaal staan er maar liefst 12 artiesten op het programma in twee zalen, waarvan drie back 2 back-sessies, een live-act en twee VJ’s.

Wederom hebben we gekozen voor artiesten die garant staan voor een gezellige avond vol minimale Techno, funky Tech-house en stevige Acid-Techno. Zo zal je in de Main kunnen genieten van Unitec, Paul Hazendonk en een live-set van Secret Cinema! Daarnaast zijn uiteraard ook de Triple T. Residents Erik In ’t Veld en WESDEX van de partij. De visuals in de Main worden verzorgd door de VJ’s Spitfire en Black Dragon van Flammable TV. In de Sub staan vier vrienden van Triple T. Deze editie zijn dat Kim van Buren, Dizz, Khalil (Re-Birth) en Tim B (Battle of da Thitanz). In de muziek zal een juiste opbouw zitten, zodat tijdens de avond ieders stijl aan bod zal komen. TTT staat garant voor kwaliteits-techno.

Ook de locatie en decoratie zullen meewerken aan een juiste atmosfeer die de bezoekers in een goede mood zal brengen. Het thema van deze editie is dan ook “SMILE, PUNK!” Happy people have more fun (-:

De Calypso is een mooie club met een goede geluid- en lichtinstallatie. De Main is een grote zaal wat doet denken aan een oude fabriekshal met een Underground uitstraling. Aan de Sub is nog duidelijk te zien dat het een bioscoopzaal is geweest. De bereikbaarheid is perfect. Vanaf het Centraal Station loop je direct de Mauritsweg op waaraan Calypso gelegen is. De auto kan geparkeerd worden in de parkeergarage onder het Schouwburgplein. Meer info op de site van Calypso.

Foto’s van vorige Taste This Techno! edities zijn te bewonderen op www.Partyflock.nl, www.Partyarea.nl, www.Drinkenendansen.nl en www.Wesdex.nl. Van TTT 1 is een Report geschreven op www.Feestagenda.com. Triple T. heeft ook een Mailinglijst voor wie op de hoogte gehouden willen worden en maken ook meteen kans op gratis Gastenlijstplaatsen. Wil jij ook op deze lijst, mail dan naar triplet@erikintveld.nl.

Unitec
De broertjes Nils en Kendrick de Zwart, ook wel Unitec, zijn bekend van de verschillende “warming up’s” die ze in het verleden verzorgd hebben. Hun back 2 back-warming up voor Dave Clark (Las Palmas, Rotterdam) is er één die memorabel genoemd mag worden. Ze kregen het publiek precies in de juiste mood en dat is iets waar deze twee heren een neusje voor hebben, het publiek meenemen naar een hoger niveau.

Paul Hazendonk
De Rotterdammer die al tijden zijn sporen aan het verdienen is in het technowereldje, is Paul Hazendonk. Hij heeft al twee labels en twee albums op zijn naam staan. Het laatste genaamd “Taste” is in samenwerking met Misjah. Paul zal deze avond een back 2 back sessie doen samen met één van de twee Triple T. Residents Erik In ’t Veld. Erik zal de set aanvullen met zijn vrolijke en toegankelijke technosound.

Secret Cinema
Een andere Rotterdammer Jeroen Verheij, beter bekend als Secret Cinema, is volgens velen de beste live-act van Nederland. Hij heeft al over de hele wereld laten zien wat zijn visie op techno is. Vanavond doet hij dat in zijn thuishaven Rotterdam met een stevige live set. Na Jeroen zal de tweede Triple T. Resident WESDEX de TTT-avond afsluiten met een altijd originele set waar vele stijlen techno voorbij zullen komen.

Area 1 Main [Back2Back]
23:00-00:00 Triple T. Residents (erik in ’t veld & wesdex, back 2 back)
00:00-01:30 Unitec (back 2 back)
01:30-03:00 Paul Hazendonk & Erik in 't Veld(back 2 back)
03:00-04:00 Secret Cinema (live)
04:00-05:00 Wesdex

Area 2 Sub [Friends]
23:00-00:30 Kim van Buren
00:30-02:00 Dizz
02:00-03:30 Khalil (re-birth)
03:30-05:00 Tim B

Vj's: Spitfire & Blackdragon (flammable tv)
Decoratie: Triple T Goes Underground

Muziekstijlen: Minimal, Tech-house, (Acid) Techno