traffic 04-12-2004

De tour van Traffic is weer op een nieuwe locatie belandt en dit keer is het de Simplon in Groningen. Voor deze Traffic on tour editie zijn James Ruskin en Damian Keane uitgenodigd voor de eerste zaal die samen met Bart Skils daar zullen gaan draaien. In de tweede zaal staan Miguel, Lauhaus en Aron Friedman op het programma.

Traffic gaat weer on tour! Op zaterdag 4 december laat de crew de Melkweg voor wat het is en reist af naar Groningen voor een avond vol gezelligheid en vette muziek in de Simplon. Het Amsterdamse technoconcept trekt bezoekers uit alle delen van het land en het werd dan ook tijd om daar gehoor aan te geven en zelf weer op pad te gaan.

In de grote zaal van de Simplon zal techno de boventoon voeren, met James Ruskin, Londense pionier en opzetter van het legendarische label Blueprint, Damian Keane,
wonderkind uit het noorden en nationale held Bart Skils. De bovenzaal staat in het teken van de minimal techno met Traffic residents Lauhaus en Aron Friedman, en van
Groningse bodem Miguel. Verwacht een spetterende avond met hoogstaande muzikale kwaliteit en de gebruikelijke gezelligheid van Traffic. Kaarten zijn 10,= in de voorverkoop.
Meer informatie is te vinden op www.traffic.cd en www.simplon.nl

Details:
Traffic on Tour at Simplon, Groningen
Zaterdag 4 december

Room 1
James Ruskin (Blueprint, Tresor, London)
Damian Keane (Audiosculpture, Leeuwarden)
Bart Skils (Traffic, Voltt, Amsterdam)

Room 2
Miguel (Technootjes, Groningen)
Lauhaus (Traffic, Mono, Amsterdam)
Aron (Traffic, Mono, Amsterdam)

Simplon, Boterdiep 69, Groningen.
Open 23.30 - 6.00
Presale 10,=/12,= at the door.
Presale Groningen: Plato, Foefurs, De Jongens. Amsterdam: Outland Records.
Meer info at www.traffic.cdwww.simplon.nlwww.bartskils.com