solid grooves 10-12-2004

Onlangs stond Ben Sims nog samen met Blake Baxter op Solid Grooves, het technofeest in de Tivoli in Utrecht. Blijkbaar beviel dat zo goed dat hij aankomende editie wederom is uitgenodigd. Hij zal op vrijdag 10 december een 3 uur! durende set gaan draaien. Dj Invite zal eerst 2 uur gaan openen.

Op vrijdag 10 december is de volgende editie van Solid Grooves in Tivoli Utrecht.
Ben Sims zal zijn eerste 3 uurs set van dit jaar draaien. Hij heeft zich op de editie van 19 mei zo goed vermaakt dat hij graag wilde terugkomen. Hij vind Tivoli een mooie locatie, de bezoekers van SG helemaal geweldig en de organisatie 'relaxed'.
Net als vorige keer zaal hij zich helemaal gek draaien met 3 draaitafels en een cd-speler. De Koning van de Britse Techno!
Invite, onze resident DJ, zal deze keer 2 uur openen, de zaal lekker warm draaien voor Ben.

Ben Sims heeft de afgelopen jaren laten horen waarom hij tot de top dj's van de wereld behoort. Vanaf zijn 10e bezit hij al draaitafels en verzameld zich suf aan platen variërend van hip hop, electro, techno tot rare groove.
Door zijn opvallende 3 deck hip-hop mixstijl werd hij al snel opgemerkt door bookingsagency Dynamix Berlin. Daardoor kwam hij in contact met zijn grote voorbeelden zoals Derrick May, Carl Craig en Jeff Mills.
Hij runt 5 labels waar hij (en andere artiesten) diverse soorten muziek op uit kunnen brengen (Hardgroove, Ingoma, Theory, Symbolisme en Native).
Remixen heeft hij gemaakt voor o.a. Green Velvet, Blake Baxter en Adam Beyer. Verder kom je hem samen met Mark Broom nog wel eens tegen als Roku (4 deck, 2 mixers).

De voorverkoop is begonnen, bij onze vaste voorverkoopadressen. Zie www.solid-grooves.nl voor meer info. Kaarten zijn 13,00 in de voorverkoop (ex. presale), en aan de deur ook 13,00 euro.