Een clubavond die zich richt op de jongste ontwikkelingen in de dansscène, dat hebben ze nodig in de Hofstad! De organisatie van Phonocult heeft zijn thuishaven gevonden in Club Silly Symponies en heeft voor zijn eerste editie 2 toonaangevende deejay’s/producers uit de Minimal-House-Scene uitgenodigd. Luciano zal, net als eerder op Less is More in de Off_Corse, de heerlijkste klik en klak plaatjes aan elkaar mixen. Jussi Pekka, bekend van zijn productie’s op onder andere Pokerflat, zal zijn deep’n dubby tech-house sound ten gehore brengen. Naar mijn weten is dit zijn Nederlandse debuut.
Weetjes: Club Silly’s is oa van Edwin Unger, de broer van DJ Remy. Resident Branz is tevens eigenaar van platenzaak Confused. Silly Symphonies is de organisator van het Haagsche festival (dat dit jaar WEEEEER niet doorging) Sound/Vision.

Phonocult at Club Silly Symphonies

Op vrijdag 17 december vind de eerste editie plaats van Phonocult in Club Silly Symphonies te Den Haag. Deze nieuwe clubavond richt zich op de jongste ontwikkelingen in de dancescène en zal maandelijks het danspubliek verwennen met aansprekende acts uit binnen- en buitenland die de huidige minimale house en tech-house vormgeven. Voor deze eerste aflevering zijn Jussi Pekka en Luciano geboekt als headliners.

Jussi Pekka afkomstig uit Finland is als producer actief op gerenommeerde labels als Pokerflat en Morris Audio en zal deze avond achter de draaitafels zijn unieke deep’n dubby tech-house sound met overgave presenteren.

Luciano liet afgelopen jaar vele harten van minimalfans sneller kloppen met zijn pakkende livesets. De Chileense Zwitser wiens producties het levenslicht zien op prominente labels als Perlon, Cadenza en Peacefrog zal dit keer met een temperamentvolle dj-set laten zien waarom hij een van kopstukken is van de hedendaagse minimalscène.

Resident dj’s Branz en Sander Baan (Confused, Phonocult) zullen de muzikale honneurs vooraf waarnemen en er voor zorgen dat de sfeer optimaal is opdat de buitenlandse gasten kunnen excelleren op deze eerste avond.

Phonocult
Vrijdag 17 december 2004
Club Silly Symphonies, Grote Marktstraat 10, Den Haag
Line up: Luciano, Jussi Pekka, Branz, Sander Baan
Tijd: 00:00 - ??:??
Tickets: ¤ 7,50 presale (ex fee), ¤ 10,- door

Voorverkoop adressen:

Amsterdam
ClubWearHouse.Spuistraat 242
Outland.Zeedijk 22

Den Haag
Confused.van Diemenstraat 130
Concrete.Schoolstraat 26
Hype.Prinsestraat 4
Puurr.Prinsestraat 4a

Eindhoven
Rare.Bergstraat 36 b

Leiden
Cyber.Steenstraat

Rotterdam
Triple Vision.Nieuwe Binnenweg 131b
Hype.Witte de Withstraat

Utrecht
Twist&Shout.Oudegracht 72

www.phonocult.com info@phonocult.com

Comments

  • Paul Bergenh.

    Paul Bergenh.

    18 November 2004

    Dit wordt een mooi weekend! eerst dit feessie op de vrijdagavond en de volgende dag Schneider @ Integrate!

Comments are closed