Sound Architecture excuseert zich in zijn persbericht voor het cancellen van Magda en Markus Redux maar beloofd voor beide namen een oplossing te zoeken, wat die oplossing is laten ze in het midden… Voor 11 december moest er naar iets anders gezocht worden. "Iets anders" werd een compleet ander concept. Nederlandse techno deejay's kregen de vraag: "Met wie zou je het liefst een back 2 back set draaien in de Off_Corso" voorgelegd. Een spetterende line-up als gevolg! Steve Rachmad, Nuno dos Santos (binnenkort een interview op Groovetrackers.com) en vele andere Nederlandse toppers gaan voor een avondje spektakel zorgen in de oude bioscoopzaal. Voorverkoop verloopt via Beep.nl.
Voor dit feest kan je 2 x 2 plekken op de gastenlijst winnen!

Mensen teleurstellen is nooit leuk, maar soms maak je daar ook weer andere mensen gelukkig mee. We bedoelen hiermee de compleet nieuwe line-up voor LESS = MORE op 11 december in Off Corso van Sound Architecture. Onze excuses gaan naar alle fans van Magda, die helaas moest cancellen i.v.m. met het vervroegen door de organisatoren van een Zuid Amerikaanse conventie en een daaraan vastzittende tour. Ook weten we dat veel mensen Markus Redux graag hadden willen horen. Voor beide namen gaan we zeker een oplossing vinden dus houd de persberichten in de gaten.

Maar wat staat daar tegenover waar we dezelfde en andere mensen blij mee kunnen maken? Feesten in Nederland kenmerken zich vaak door grote buitenlandse namen met daarbij lokale/nationale, bekende of minder bekende namen. Waarom zouden we dan niet al die Nederlandse namen bij elkaar doen en er één groot nationaal feest van maken! De nieuwe line-up op 11 december liegt er niet om en heeft als thema LESS (internationals) = MORE (fun) National Edition.

Bij MORE dachten we ook aan meer deejays, want hoe meer zielen hoe meer vreugd, wat toch het belangrijkste is op deze avond. In de grote zaal staan, Steve Rachmad vs Estroe, Nuno dos Santos vs Melon en Jay Samuel vs Joachim. De hele avond twee deejays back-to-back waarbij ze elkaar naar een hoger level tillen. Utrecht, Amsterdam en Rotterdam zullen samensmelten in een heerlijke brei van muziek bestaande uit electro, minimal in de puurste vorm en Detroit georiënteerde minimal.

Wat te denken van de lounge! Ook hier hetzelfde concept, maar met het enig verschil dat niet Utrecht maar Eindhoven deel uitmaakt van de Bermuda Triangle waar iedereen in verdwijnt door de minimale stijl van draaien. Aron Friedman vs Lauhaus, Minidell vs Makcim en Seutek vs Monica Electronica zijn de namen die voor een klein intiem tweede feest zullen zorgen deze avond.

Ook het prijskaartje voor deze avond is zeer feestelijk geprijsd in de December maand, slechts 10 euro in de voorverkoop via de steeds populairder wordende service van www.beep.nl en 12,50 aan de deur. De visuals worden deze keer verzorgd door Nog Harder en Colour of Sin is de host van de avond. Off_Corso is van 23:00 tot 06:00 geopend en zal bol staan van entertainment, dus mis deze unieke back-to-back minimal avond niet.

Comments

 • Paul Bergenh.

  Paul Bergenh.

  24 November 2004

  op Beep staat trouwens dat het 12 euro is en dan komt er nog eens 4 euro per transactie bij…

 • Pieterrrrr

  24 November 2004

  is toch 2 euro Paulus die reserveringskosten? iig moest ik dat vorige keer betalen… ligt er volgens mij ook aan hoe je betaald….

 • Paul Bergenh.

  Paul Bergenh.

  24 November 2004

  Pieter:

  Beste Paul,

  De toeslag verschilt per feest en is afhankelijk van de betaalmethode
  die je kiest. Als je kaarten besteld krijg je precies te zien hoeveel
  het kost voordat je hoeft te betalen, als je het te duur vindt kan je
  dan altijd nog afbreken.

  Met vriendelijke groet,
  Beep! support team

 • Pieterrrrr

  24 November 2004

  ik vind het een leuke en makkelijke manier van kaarten bestellen, maar het is natuurlijk jammer dat je meer betaald dan bij de deur…. het enige voordeel kan dan alleen nog zijn dat je bij de Gastenlijst ingang aanschuift als er een lange rij staat…

 • Paul Bergenh.

  Paul Bergenh.

  24 November 2004

  pietertje, ik zeg niet dat je meer betaald, er vielen mij een aantal dingen op.

  Voorverkoop van 10 euro in het persbericht, terwijl er op beep 12 euro staat waar nog eens 4 euro PER transactie[ bijkomt. Dan betaal je bij de offcorso dus minder aan de deur (12,50) dan bij Beep 12 euro + 4. (bij 1 kaart)

  Ik denk overigens dat het een foutje is hoor, beep zal de prijs ik nog aan moeten passen, 10 ipv 12. Maar dan nog, 10 + 4 is nog lang geen 12,50.

 • Pieterrrrr

  24 November 2004

  het was ook meer een statement dan een reactie op jouw reactie……. :D

 • Mike Wazowski

  Mike Wazowski

  24 November 2004

  Volgens mij klopt dat niet hoor die 4 euro…

 • Paul Bergenh.

  Paul Bergenh.

  25 November 2004

  Ik heb het gisteren uitgeprobeerd, er stond dat ik voor 2 kaarten 4 euro extra moest betalen.

 • Mike Wazowski

  Mike Wazowski

  25 November 2004

  Oke, 2 euro per kaart klinkt alweer een stuk logischer.

 • Paul Bergenh.

  Paul Bergenh.

  25 November 2004

  nee, ik moest niet 2 euro per kaart betalen ik moest 4 euro betalen, per transactie dus!

 • Paul Bergenh.

  Paul Bergenh.

  25 November 2004

  ik word moe van mezelf…

 • Mike Wazowski

  Mike Wazowski

  25 November 2004

  Dus als je 1 kaart wilde hebben, dan moet je ook 4 euro betalen?"

  Het gaat toch gewoon per kaart, dus koop je er 5, dan moet je 10 euro bijdokken?

 • Chris

  Chris

  25 November 2004

  LS,

  Bij deze wil ik bij jullie informeren waar onderstaande passage uit een artikel op jullie website op gebaseerd is:

  HTTP://WWW.GROOVETRACKERS.COM/NEWS/6352

  “Voorverkoop verloopt via Beep.nl, let hier wel op. Je betaalt 4 euro reserveringskosten per transactie, als je 2 of minder kaarten koopt ben je ongeveer even duur uit als een kaart aan de deur.”

  Bij Beep! worden kosten per ticket doorberekend (service charge) en niet per aantal. Het is dus per definitie niet duurder om 1 i.p.v. meerdere tickets tegelijk te bestellen. 4 euro per transactie is in deze dan ook niet correct. Afhankelijk van de ticketprijs rekenen wij een fee tussen 1 en 2,50 euro per ticket.

  Kind Regards,


  Robert de Vries
  Product Marketing Manager
  Ik ben het bos in… ?:(

 • Carly

  25 November 2004

  Ik snap er echt helemaal niks van….

  had trouwens ook nog nooit van Beep gehoord!

 • Marique

  Marique

  25 November 2004

  Goeie intro…. 8-)

 • Heinos

  Heinos

  25 November 2004

  Je betaald 4 euro reserveringskosten per transactie

  4 euro per transactie is in deze dan ook niet correct. Afhanleijk van de ticketprijs rekeken wij een fee tussen 1 en 2,50 euro per ticket.

  Ehhh Jaja. Lijkt mij dat het gewoon 4 euro per transactie is, wat dus betekend dat je bij het halen van 1 of 2 kaarten net zo duur uit bent als aan de deur. Het wordt dus pas voordelig bij het bestellen van meerdere kaarten.

 • Paul Bergenh.

  Paul Bergenh.

  26 November 2004

  …ik was misschien iets te voorbarig maar stond keek er wel van op… Misschien wat duidelijkheid in mijn verhaal hieronder:

  Ik had dus een ander feest aangeklikt en daar fictief 2 kaarten besteld. Er komt dan een totaal aan boekingskosten te staan, niet gespecificeerd per kaart. Ook wordt er bij het bestellen nergens aangegeven dat het bedrag gedeeld moet worden door het aantal kaarten en dat er dus boekingskosten per kaart betaald moet worden.

  Zal ik het anders ook nog even hebben over de transactiekosten? Bovenop de boekingskosten komt er nog een eenmalig bedrag dat varieert, afhankelijk van de gekozen betaalmethode.

  Mastercard 0.99
  Mini Tix 0.65
  Mobile2Pay 0.95
  Rabo Direct 0.35
  VISA 1.11
  Wallie 6.58 (!!!)
  Way2Pay 0.94

  bedragen in euro's

  er moet dus ook een onderscheid gemaakt worden in te betalen boekingskosten en transactiekosten!!

Comments are closed