November is een indrukwekkende maand wat betreft de line ups tijdens de Sessions vrijdagavonden in Nighttown. Ook Sound Architecture haalt op 26 november een imposante internationale verschijning naar de basement, zijn naam is Funk D’Void. Aangezien dit voorlopig de laatste keer is dat Sound Architecture de vrijdagavond in de basement host leek het ons een goed plan om hem naar Rotterdam te halen en nog een keer met zijn allen het ouderwetse basement gevoel te laten herleven.
Voor deze avond kan je hier kaarten winnen!

Funk D’Void is een geboren Schot, maar is inmiddels woonachtig in het zon overgoten Barcelona, waar hij sinds oktober eens in de twee maanden een residency heeft in de befaamde Loft Club. Namen als Alexander Kowalski en Steve Bug zijn vereerd om met hem samen te werken aan zijn releases op bijvoorbeeld Soma Records. Ook bij Cocoon zijn ze blij met de kunsten van Lars Sandberg (zijn echte naam) wat wel blijkt uit de deze zomer verschenen mix cd genaamd iFunk. Als deejay is Lars regelmatig in Nederland te bewonderen wat natuurlijk niet voor niks is, want zijn sets zijn van ongekend goede kwaliteit.

Begin november stond hij als deejay in de lounge van Off Corso, maar vanavond zal hij zijn allernieuwste live set ten gehore brengen. We hebben het hier over Biological. De releases van deze Rotterdammer zijn de afgelopen jaren niet op de minste labels uitgebracht. MusicMan en EC Records zijn hier wat voorbeelden van. Binnenkort komt daar een nieuw label bij, Music People, wat door Sound Architecture Records in het leven is geroepen als een label waarop, zoals de naam al zegt, muziek in een bredere zin van het woord neergezet gaat worden. Vooral deephouse, broken beats en moody muziek zullen de overhand gaan krijgen op dit label.

Onze resident Joachim mag natuurlijk niet ontbreken op deze avond, en zal garant staan voor een warm welkom. De avond word visueel wederom ingevuld door Reach Visuals.

Kaarten kosten 10 euro en zijn aan de deur te krijgen die vanaf 23:00 open is, en als we zo vrij mogen zijn om jullie een uitgaanstip te geven…Kom vroeg en benut die 10 euro, door de gehele lijn in een avond mee te maken kan je zoveel meer plezier beleven en ga je met een goed gevoel naar huis. Laten we met zijn allen het uitgaan weer leuk maken en niet alleen even komen kijken naar de headliner. See you there.