Xcess profiles

Na een knallend weekend met de 'Collabs Session' tussen Chris Liebing en Speedy J, slaat Xcess de handen weer ineen met MAW voor een nieuwe Profiles in de Las Palmas. Deze keer staan de Sloveense Valentino Kanzyani, DE Haagse Remy en Amsterdamse Bart Skils in Rotterdam!
Voor dit feest kan je 5 x 2 plekken op de gastenlijst winnen!

Bart Skills, die zijn debuut maakt op Profiles, zal de avond openen. Deze Amsterdammer heeft de laatste jaren hard aan de weg getimmerd wat hem vele boekingen in binnen- en buitenland heeft opgeleverd. Daarnaast behoren zijn Voltt en Traffic feesten tot de populairste technofeesten van Amsterdam.

Bijzonder blij is de organisatie met de komst van DJ Remy. Nog niet eerder stond de uit Den Haag afkomstige dj in Las Palmas. Zeker iets om naar uit te kijken. Zijn technosets behoeven geen nadere toelichting; al vanaf begin jaren 90 staat Remy aan de top. Dat zegt genoeg!

De uit Slovenië afkomstige Valentino Kanzyani is de afgelopen jaren heel langzaam naar de top geslopen. Met zijn fantastische producties en dito dj sets heeft hij wereldwijd een grote schare fans opgebouwd. Eerdere optredens op MAW en Xcess bewezen het al; Valentino is een super dj!!!!

Meer info over MAW en Xcess is terug te vinden op www.mawparty.nl en www.xcess-events.nl

Comments

  • Frank-NL

    Frank-NL

    22 November 2004

    Een plak op de gastenlijst… vette shit :stupid:

Comments are closed