a weekend of techno 03 en 04-12-2004

Club Zyon heeft voor het sinterklaasweekend een leuk feest uit de hoed getoverd. Het gaat zelfs om twee feesten op de vrijdag en zaterdag. Op de vrijdag hebben ze onder andere Green Velvet en Deetron uitgenodigd. Voor de zaterdag zijn vooral Johan Bacto en Pelacha namen die opvallen. Een weekend vol techno dus!
Voor zowel de vrijdag als de zaterdag kunnen kaarten worden gewonnen hier op GT.com!

Het weekend van 3 en 4 december is niet zomaar een weekend. Vergeet Thunderdome, vergeet Dance Valley en ja vergeet ook maar meteen de Sint, want dat weekend is The Weekend of Techno! Twee dagen -of beter gezegd: nachten- lang staat Amsterdam in het teken van Green Velvet, Dr. Lektroluv, John Bacto, Deetron, Shinedoe et cetera. The Weekend of Techno wordt in Club Zyon georganiseerd in samenwerking met Technoscope/Freshtechno.

Op vrijdag 3 december biedt Club Zyon twee verschillende area’s aan met een line-up die zijn weerga niet kent. Wat te denken van de extravagante, flamboyante acid-techno-god genaamd Green Velvet? Deze grondlegger van het label Relief komt ons trakteren op een DJ-set. Maar ook de geheimzinnige Dr. Lektroluv (de electro-DJ met het groene masker die onder andere op I Love Techno optrad) komt langs. Don Diablo, de eigenzinnige dj wiens stijl in geen enkel hokje te plaatsen is, geeft een echte electro/technoset weg. De line-up bestaat verder uit Deetron (een rijzende ster in Technoland die remixes maakte voor onder andere Samuel L. Session en Ben Sims), Shinedoe, Terry Toner & Herr Arter en Wouter de Moor.

Het programma van de zaterdag wordt je aangeboden door Technoscope/ Freshtechno. Zoals we van het vooruitstrevende Technoscope inmiddels gewend zijn, verrichten zij weer pionierswerk. Zij hebben namelijk de Zweed Johan Bacto voor ons in de aanbieding: de oprichter van gerespecteerde techno-labels zoals ZYNC, COUNTDOWN 2000 en MANKIND. Platen die Johan produceert worden gedraaid door grootheden als Dave Clark en Ritchie Hawtin. Luca Iadanca en Salvio Scarpa alias Familie Ground zijn 2 heren die sinds 1997 samen een hoop stof doen opwaaien in Napels, zij hebben o.a. gewerkt met niemand anders dan de godfather of techno John Aquaviva en met het InternationalTalent top-dj Markantonio. Zij zullen jullie zeker doen verbazen van hun kunsten “A la Napels-style!”. Johan Bacto in combinatie met Familie Ground, Pelacha en Wouter de Moor: de zaterdagavond belooft weer een unieke avond voor de ware technoliefhebber te worden!

Kaarten zijn verkrijgbaar bij Ticketbox. Een passe-partout kost є27,50, voor alleen de vrijdag betaal je є18,50 en alleen de zaterdag kost є15,00. Kijk voor meer informatie op www.clubzyon.com of www.technoscope.nl

The Weekend of Techno
Vrijdag 3 december van 23.00u tot 05.00u: Green Velvet, Dr. Lektroluv, Don Diablo, Deetron, Shinedoe, Terry Toner & Herr Arter en Wouter de Moor.
Zaterdag 4 december van 23.00u tot 05.00u: Johan Bacto, Pelancha, Familie Ground en Wouter de Moor
Club Zyon, Nieuwezijdse Voorburgwal 161-165 te Amsterdam

Comments

  • Paul Bergenh.

    Paul Bergenh.

    19 November 2004

    deetron… Miss Suave’ :love: vet hoor! Was mijn ontdekking van ILT Outdoor vorig jaar, wat vet. Echt een 3 deck wizzard!

Comments are closed