Waar Xcess met de 'Profiles' avonden staat voor "bangin' techno" is de muziekstijl van 'Xcess' van house tot funky techno. Voor deze avond hebben Xcess en FCA Music de handen in één geslagen om er een "fijn clubfeest" van te maken. Met onder andere Benjamin Bates, Benny Rodrigues en Gene Farris op de line-up zal dat aanstaande zaterdag wel lukken.

Komend weekend staat de Powerzone in het teken van clubmusic op hoog niveau. De DJ’s die daarvoor zullen zorgen zijn Roog, Eric de Man, Benjamin Bates, Benny Rodrigues en Gene Farris.
Veel Nederlandse inbreng dus. En niet de minste: stuk voor stuk DJ’s die zich in positieve zin al bewezen hebben, dan wel druk bezig zijn met bewijzen aanvoeren. Dat is ze tot nog toe beter gelukt dan het OM bijvoorbeeld, die veel zaken stuk laat lopen op de bewijsvoering, maar dat terzijde.

De integrerende buitenlander van deze avond, is afkomstig uit Chicago, waar Bush gelukkig geen meerderheid van de stemmen kon verkrijgen. Niet dat deze plaatselijke overwinning Kerry in het geheel iets opgeleverd heeft, maar dat terzijde.
Gene Farris, eigenaar van platenlabel Farris Wheel Recordings, een veel gevraagd DJ overal ter wereld, zal zaterdag het slotakkoord verzorgen in de grote zaal van de Powerzone. Hij wordt bijgestaan door Benny Rodrigues en Roog. In de bovenzaal zijn de draaitafels zaterdag eigendom van Benjamin Bates en Eric de Man.
Zo hebben de organisatoren het voor elkaar gekregen om een mooie dwarsdoorsnede van de samenleving neer te zetten. Van dik tot dun, klein tot groot en van zwart tot wit, allemaal artiesten die hoe dan ook weten van wanten en niet afgerekend worden op eerder genoemde verschillen. En dat allemaal in de Powerzone!

Dat u als komend bezoeker een fijn clubfeestje verwachten kan, moge duidelijk zijn met zo’n line-up. Daarnaast zullen er geen verdwaalde muziekles-volgers te vinden zijn, omdat deze zich op dat moment allemaal in ons buurlandje Belgie bevinden. Niemand zal je lastig vallen met vragen als “hoe vind je hem draaien?” “Vind je hem nu ook zo slecht draaien? Technisch gezien dan?”.
Wie er overblijven zijn mensen die zich meer aangetrokken voelen tot clubs als de Powerzone: gezellig, mooi, overzichtelijk en binnen no-time een drankje; en geen piskruizen, eindeloze pendelbusritten en zeikerige beveiliging die met rubber handschoentjes u van uw jointje zal ontdoen zodra u hem net afgerold hebt; kortom, een puik feestje zonder gezeik uit welke hoek dan ook!

Mocht u nu nog twijfels hebben of het liefst gratis naar binnen willen, dan is het advies om nog even op de website van FCA-Music naar de pagina “win” te surfen, waar staat dat u kans kan maken op gratis kaarten: net dat ene zetje bij die twijfel!
Jong en oud, groot en klein, zwart of wit, dik of dun: komt allen naar het anti-I Love Technofeest van Nederland en laat u vermaken.

Comments

 • Chris

  Chris

  12 November 2004

  Hahaha! Wat heerlijke ironie! (of moet ik zeggen cynisme?)
  Alleen wel een beetje raar dat Xcess uithaalt naar het 'kritische techno publiek' want die lopen op Profiles net zo goed rond volgens mij… 8-)

  Anyway, het lijkt me een leuke avond, maar ik ga lekker met de "verdwaalde muziekles-volgers" naar België! :wave:

 • Marique

  Marique

  12 November 2004

  Dus zo wordt gedacht over het profiles publiek… Beetje typisch ja… :smoke:

 • Pieterrrrr

  12 November 2004

  Xcess against Profiles ? En dat binnen 1 orgaisatie??

  Nog even voor de mensen die toch naar de Pauperzone gaan… : Onze auto is vorige keer (met Technasia) geheel leeg geroofd…. dus pas maar op!

 • Paul Bergenh.

  Paul Bergenh.

  12 November 2004

  Pieterrr, die struikrovers zitten ook in Beglië- hahahaha

Comments are closed