Laurent Garnier doet binnenkort ons land weer aan, de man van onder andere de dubbel cd Excess luggage, staat 19 november in de Nighttown in Rotterdam. Daarnaast wordt hij ondersteund door de dj's Perry en Sandeep. Het beloofd een leuke avond te worden aangezien Garnier weer heel gevariëerd gaat draaien

Hij is de baas van het F.Com label en is zelf al meer dan 15 jaar actief als DJ en producer: Laurent Garnier. Vrijdag 19 november zet hij een extra lange set neer in de grote zaal van Nighttown. Dit keer met in zijn platenkoffer disco, hiphop en oude acid. Het belooft lekker ongecompliceerd vrolijk te worden!

Laurent Garnier is geliefd bij zowel de ‘godfathers’ van Detroit-techno als de jongere generatie van producers en DJ’s die zich vooral in de elektronische scène bevinden. Naast een succesvolle DJ carrière, heeft Laurent Garnier veel muziek geproduceerd. In 1991 bracht hij een eerste serie van EP’s uit. Die werden zo goed ontvangen dat in 1994 zijn eigen platenlabel F. Communications het levenslicht zag. Nummers als Acid Eiffel en Wake Up die op dat label verschenen, vormden een springplank voor een nieuwe Franse elektronische scène.

In Nighttown draait Laurent Garnier een lange set. Grote kans dat de Franse grootmeester je verrast met een uiteenlopende mix van disco, d&b, rock en bossa! C’est encroyable!

VR 19.11 LAURENT GARNIER + Perry & Sandeep
Zaal open: 23.00 uur
EUR 12,50 excl. voorverkoopkosten
Voorverkoop bij Ticket Service, Restaurant LOS, Plato, Basic Beat en Funkie House (in Rotterdam + Den Haag).