De DJ Club Haarlem opent het nieuwe seizoen op zaterdag 11 september 2004 met optredens van Laidback Luke, Raymundo en Tony Flexx. Dj/producer Laidback Luke was al vier keer eerder te gast in de Haarlemse Lichtfabriek. De locatie beviel hem zo goed dat hij er vorig jaar zijn Windmill Skill Tour lanceerde.

De carrière van Laidback Luke kwam in 2002 in een stroomversnelling toen hij waanzinnige sets neerzette tijdens Sensation, Lovefield en Awakenings. In 2003 werd de Hoofddorper gevraagd om de titelsong van Dance Valley te produceren. ‘We Can Not Get Enough’ groeide uit tot een grote zomerhit en bezorgde hem in één klap een sterrenstatus. Door zijn populariteit vergeten veel mensen dat Laidback Luke de beste techniek van alle Nederlandse DJ’s bezit. Met behulp van drie geavanceerde CD-spelers tovert hij de DJ-booth om tot een halve studio. Draaien betekent voor Laidback Luke keihard werken. Hij staat geen seconde stil, is telkens bezig om de bestaande nummers uit te breiden met samples en scratches. Dat is de voornaamste reden waarom zijn optredens nooit saai zijn.

Net als Laidback Luke was ook Raymundo al vaker te gast in de DJ Club. Hij is een minstens zo getalenteerde DJ die zijn sporen vooral verdiend heeft in het Amsterdamse nachtleven. De Zandvoorter staat in de hoofdstad regelmatig achter de draaitafels in de Escape Venue, De Kroon, Sinners in Heaven en Hotel Arena. Zijn stijl varieert van zomerse grooves tot real house. Komend winterseizoen gaat Raymundo zich actief bemoeien met de programmering van de Escape Venue. Maar voor het zo ver is staat hij eerst nog een keer in de Haarlemse Lichtfabriek.

Ook Tony Flexx is geen onbekende voor het DJ Club-publiek. In april van dit jaar warmde hij het publiek op voor superstar Sister Bliss (Faithless). Tony Flexx raakte tijdens zijn bezoeken aan de Fun Factory in Zaandam geobsedeerd door het vak van DJ. Na veel oefenen en afkijken bij de grote jongens won hij in 2002 een belangrijke DJ-contest. Hij volgde een clinic van Laiback Luke en draaide onder meer in Tivoli, Escape Venue en Off Corso. Zelfs is Tony Flexx ervan overtuigd dat hij onderdeel gaat uitmaken van de nieuwe generatie Nederlandse DJ’s. In de gaten houden dus!

De septembereditie van de DJ Club duurt van 22.00 tot 04.00 uur en wordt gehouden in de Lichtfabriek, Minckelersweg 2 in Haarlem. Kaarten zijn in de voorverkoop à 13 euro verkrijgbaar bij de Ticketbox-verkoopadressen en bij Dance Tracks en Clubwear House in Amsterdam, Kinki Kappers, Sounds Haarlem, De Plaatboef en Frankey Records in Haarlem, Music Store in IJmuiden en Molenaar Muziekwinkel in Beverwijk. Aan de deur kosten kaarten 15 euro. Meer informatie over het evenement is te vinden op www.djclub.nl. Op deze site staan tevens foto’s van voorgaande edities.

Comments

  • Frank-NL

    Frank-NL

    25 August 2004

    Altijd feest met mr. Van Scheppingen! :) Vette flyer ook trouwens!

Comments are closed