Deep

Op zaterdag 18 september 2004 wordt het feest “deep” gegeven in de Hifi Bar te Leiden. Dit feest zal in het teken staan van de stromingen House, Tech-House, Minimal Techno en Electro. De organisatie tracht ernaar om meer gevoel en sfeer in de muziek te brengen aangezien over het algemeen hardere stromingen meer worden vertegenwoordigd. Daarnaast zullen vernieuwende stromingen de kans krijgen om zichzelf te bewijzen voor het “grote” publiek.

Programmering
Voor de eerste editie van “deep” heeft de organisatie niemand minder dan Aron Friedman kunnen strikken. In onze hoofdstad heeft deze talentvolle dj zich al meerdere malen bewezen op toonaangevende feesten zoals “Mono”, “Traffic” en onlangs nog op “5 Days Off”. Voordat Aron je meeneemt in minimale sferen zal er een Live optreden plaatsvinden van Le Clic. Deze twee heren hebben naam gemaakt door met “Funky House” de Paradiso op zijn kop te krijgen toen ze meededen aan “De grote prijs van Nederland”. Ze zullen worden bijgestaan door Aron Friedman, die sinds “De grote prijs van Nederland” ook deel uitmaakt van Le Clic. De avond zal worden geopend door Bjorn Know How (www.bjornknowhow.nl). Deze dj heeft zo goed als overal gedraaid. Hij staat bekend om zijn strakke dj sets, waarin hij verrassend uit de hoek kan komen met een zwoele mix van Latin House, Tribal, Tech-House en misschien wel een vleugje Minimal. Als afsluiter zal mede organisator Size zijn opwachting maken. Hij staat vooral bekend om zijn harde techno sets, maar voor deze editie zal hij het publiek verwennen met een speciale, diepe, minimale set. Wie hem heeft gezien op de after party van Werfpop in La Rocca heeft al even kunnen horen wat hij van plan is! Wat vast staat is dat hij de laatste bezoekers op een waardig toetje zal serveren.

Voorverkoop
Er zijn tickets verkrijgbaar bij Cyber Records, Steenstraat 5 te Leiden. Haal hier je ticket, zodat je zeker weet dat je er bij bent! Bezoekers van buiten Leiden die hier graag bij willen zijn kunnen kaarten reserveren bij het volgende e-mail adres: deepmusicentertainment@hotmail.com

Routebeschrijving
De Locatie is de Hifi Bar en is gevestigd in de Vrouwensteeg te Leiden. Het bevindt zich midden in het centrum van de stad en is direct te vinden in de steeg tegenover café/restaurant “Oloroso”.

Timetable (onder voorbehoud)
22:00 - 24:00 Bjorn Know How
00:00 - 01:00 Le Clic (LIVE)
01:00 - 03:00 Aron Friedman
03:00 - 05:00 Size