sessions

Op vrijdag 13 augustus host Love2party de Free Sessions unofficial FFWD pre-party in Nighttown met niemand minder dan detroit legend Kevin Saunderson. Love2party nodigt jullie uit om hier gratis bij te zijn. Je kunt je vanaf nu opgeven voor kaartjes voor deze avond die wel eens heel speciaal zou kunnen gaan worden. Lees snel verder hoe je aan een uitnodiging komt voor deze avond.

Kevin Saunderson

Sterk beinvloed door de energieke discosets van Ron Hardy (rip) en de eerste housegigs van Larry Levan (rip) begin jaren tachtig in New York's Paradise Garage, begint Kevin aan zijn imponerende carierre als dj/producer. Samen met zijn highschool-buddies Derrick May en Juan Atkins organiseert hij de Deep Space-feesten en start de allereerste, gelijknamige technozender op de radio van Detroit en omstreken. Alias Innecity brengt hij een aantal klassieke housetunes uit (onder andere Good Life, Big Fun) die als eerste in de geschiedenis van house de commerciele hitlijsten veroveren. Vervolgens maakt de Amerikaan alias E Dancer grote indruk in de mondiale clubscene door jaar na jaar met fantastische, warme houseproducties op de proppen te komen.

Saunderson liet eind jaren tachtig zijn technosounds samengaan met de soulvolle versie van house uit Chicago. Een formule die hem onsterfelijk zou maken. Niet alleen wordt zijn muziek gezien als de oervorm van tech-house maar ook is het de blauwdruk voor de commerciele dancesound van de vroege jaren '90. Tegenwoordig reist hij heel de wereld en is hij in Rotterdam beland voor het weekend van de Dance Parade. Samen met gast dj Joachim en de Sessions-residents Perry, Sandeep en taras warmt de Amerikaan je alvast op voor de FFWD.


Nodig jezelf en je vrienden nu uit!

Maar hoe kom je nou aan een uitnodiging voor deze avond? dat kan via SMS. Ga naar www.love2party.nl en stuur vanaf daar jezelf en je beste vrienden een sms waarmee je kans maakt op een uitnodiging. Vermeld duidelijk in je bericht dat het gaat om Kevin Saunderson op 13 augustus. Donderdag 12 augustus zullen 300 mensen de officiele uitnodiging dan op hun telefoon ontvangen die je bij de ingang van Nighttown moet laten zien. Deze SMS geeft je tot 01.00 uur voorrang om gratis naar binnen te kunnen. Wil jij dit niet missen? Nodig jezelf en je vrienden dan nu uit!

Love2party Free Sessions
vrijdag 13 Augustus
Nighttown Basement
23.00 - 05.00
DJ's : Kevin Saunderson, Joachim, Sandeep, Perry, Taras
GRATIS!