Zaterdag 31 juli strijkt de earth clubtour weer neer in de Mazzo. Na een succesvolle eerste editie in juni programmeert earth dit keer onder andere Remy! De line-up voor deze editie in de mazzo bestaat naast resident dj Per uit Remy en Bart van Wissen.

Over Remy kunnen we kort zijn. Deze housepionier van het 1e uur heeft zijn strepen al lang verdient. Sinds zijn debuut in 1990 heeft hij overal ter wereld gedraait. Daarnaast heeft hij een imponerende lijst producties achter zijn naam staan met als een van de hoogtepunten zijn artiesten album Bang! Later dit jaar verschijnt er een Remy remix op de 2e earth audio vinyl release.
Remy staat bekend om zijn energieke, pompende flow met een mengeling van tech-house/progressive/techno.

Bart van Wissen is één van de grote earth talenten. Zijn naam dook het afgelopen jaar ineens op met een aantal sterke producties. Dankzij zijn uitstekende dj kwaliteit is hij ondertussen een van de vaste extrema waarde geworden en reisde hij recent nog naar Griekenland, Singapore en Indonesië voor een heuse mini-tour. Productioneel gezien zit hij ook niet stil, later dit jaar
staat er onder andere een release op earth audio gepland.
De combinatie van veteranen Remy en Per, met de frisse wind van Bart van Wissen beloofd veel goeds.

De volgende earth clubnights vinden plaats op 28 augustus wederom in de Mazzo en op 4 september in het LVC. Op vrijdag 10 september is earth met een speciale label night terug in de Melkweg, de line-up bestaat uit 13 dj’s/vj’s/live-acts, 3 performances en een theatervoorstelling!!!

Earth stands for forward thinking house music!