taste this techno

Vanaf tien september is er elke twee weken een triple T oftewel Taste This Techno in de Calypso in Rotterdam. Na een succesvolle eerste editie in Utrecht zullen de tweede en volgende edities in Rotterdam plaatsvinden. Op 10 september zullen naast de residents Shinedoe en Estroe (deels back2back) draaien.
Groovetrackers geeft 3 x 2 kaarten weg voor dit feest

Na de succesvolle kickoff van Taste This Techno! In de Inhof, zal het evenement vanaf 10 september 2004 elke 2de vrijdag van de maand gaan plaatsvinden in de Rotterdamse club Calypso. Niemand minder dan Shinedoe en Estroe komen hun Techno-visie ten gehore brengen. Met ondersteuning van de residents Erik in ’t Veld en WESDEX en een 2de zaal met 4 vrienden van TTT gaat het weer een heerlijke Techno-trip worden van Minimal tot Acid Techno! Maar Taste This Techno heeft meer te bieden dan geweldige Techno alleen, zoals spannende act’s en een bijzondere aankleding van de locatie…

MAIN:
- Shinedoe (2hr.)
- Estroe (2hr.)
[ 1hr. Back to Back!! ]
- Erik in ‘t Veld & WESDEX
[ Back to Back all the way ]
+ ACTS

FOYER:
- 4 FRIENDS OF TTT

Taste This Techno is een feest niet alleen voor de pure Techno-liefhebbers, maar ook voor de nieuwelingen in deze tak van het Housewereldje. Zo komen op deze avond de stijlen Progressive, Minimal, Tech-house en ook het stevige Techno-werk voorbij!

Residents Erik In 't Veld en WESDEX zullen samen de avond openen met een combinatie van Progressive, Minimal en Tech-house. Shinedoe (100% Pure, Intacto) zal het overnemen en nog dieper gaan in de Tech-house. Na een uur zal zij bijgestaan worden door niemand minder dan Estroe (Sound Architecture). Back to Back zullen zij het publiek brengen in de wereld die TECHNO heet! Zij hebben o.a. gestaan op feesten als AWAKENINGS FESTIVAL 2004. Een ieder die daar bij is geweest weet dan ook dat deze dames samen een ijzersterk duo vormen! Na een uur Back to Back te hebben gestaan zal Estroe het helemaal van Shinedoe overnemen en gaat door met een heerlijke Techno-set. WESDEX zal samen met Erik in ’t Veld eindigen met stevige Techno Back to Back-sessie, met daarbij zo nu en dan een opvallende oude bekende knaller… Nog eens 4 vrienden van TTT zetten de Foyer op z’n kop!
Deze editie zijn dat DJ Nardo, Mike Willer, Jelle v.d. Heiden & Mike.
…dus mis deze avond niet!!!

De Acts blijven nog een verrassing. Maar wat we wel al willen verklappen is dat het een show wordt die opvallend-onopvallend zal zijn. Ook de aankleding van deze avond, welke verzorgd zal worden door underground artiesten, zal je niet ontglippen.

Als locatie voor Taste This Techno Part 2 is gekozen voor de Rotterdamse club Calypso. Een mooie club met een goede geluid- en lichtinstallatie. De bereikbaarheid is ook perfect. Vanaf het Centraal Station loop je direct de Mauritsweg op, waaraan Calypso gelegen is. De auto kun je parkeren in de parkeergarage onder het Schouwburgplein. Meer info op de site van Calypso.