soundvision

Niets leek het festival in weg te staan maar helaas moet de organisatie meededelen dat Sound/Vision dit jaar niet door kan gaan. Het trage vergunningstraject heeft de voorbereidingstijd dusdanig bekort dat de organisatie de gewenste kwaliteit van het festival niet meer kan waarborgen. De DJ’s waren op, en sponsoren konden geen budget meer vrijmaken. Er is nog wel geprobeerd een verkleinde versie van Sound/Vision neer te zetten, maar de kosten zouden relatief zo hoog worden dat het prijskaartje hierdoor onbetaalbaar zou zijn. En dat was zeker niet de bedoeling!!

Het trage vergunningstraject heeft de voorbereidingstijd dusdanig bekort dat de organisatie de gewenste kwaliteit van het festival niet meer kan waarborgen. De DJ’s waren op, en sponsoren konden geen budget meer vrijmaken. Er is nog wel geprobeerd een verkleinde versie van Sound/Vision neer te zetten, maar de kosten zouden relatief zo hoog worden dat het prijskaartje hierdoor onbetaalbaar zou zijn. En dat was zeker niet de bedoeling!!

Sound/Vision betreurt de beslissing om het festival af te lasten, maar wil geen evenement neerzetten wat onderdoet aan de vorige editie.

Er is echter ook goed nieuws. De Gemeente Den Haag ziet geen bezwaar in het verlenen van een vergunning voor 2005. Sound/Vision garandeert dat volgend jaar haar belangrijkste peilers kwaliteit en comfort ieders verwachting zullen overtreffen.

Het multidisciplinaire festival dat een cross-over biedt in cultuur/kunst/pop en dance zal de bruisfactor van Den Haag volgend jaar tot grote hoogten brengen.

Sound/Vision wil de gemeente Den Haag bedanken voor haar medewerking.

Comments

 • Heinos

  Heinos

  12 August 2004

  Lang leve de bureaucratie!

 • Paul Bergenh.

  Paul Bergenh.

  12 August 2004

  Veel succes voor volgend jaar! Hopelijk dat het dan doorgaat.

  Deetman is nou eenmaal geen 4 kwartsmaat liefhebber…

 • Kaarrr

  13 August 2004

  Jammer ik had er wel weer bij willen zijn :)

 • Frank-NL

  Frank-NL

  13 August 2004

  Ik ook wel ja. Lijkt erop dat mijn festivalseizoen in ieder geval voorbij is! Op naar de gezellige herfstfeestjes :)

Comments are closed