technootjes

We hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk is het dan zover!! Zaterdag 25 september staat Technootjes in het teken van een van de grootste en meest beruchte dancelabels in Europa: Kompakt.
Kompakt is al jaren het boegbeeld van de fameuze Keulse minimal sound, de sound die een revolutie op gang bracht in de Duitse elektronische muziekwereld. Talloze grote artiesten brachten hun werk uit op het label en onlangs verscheen de 100-ste Kompaktrelease.
Voor deze labelnight komt Kompakt naar Groningen met optredens van Koze en Superpitcher en een liveset van Ada!

Koze, die op de laatste editie van Awakenings met een spraakmakende set zijn debuut maakte in Nederland, is een van de bekendste namen van Kompakt. Hij wordt in Duitsland beschouwd als een van de beste dj’s. In zijn sets laat hij techno, house en disco vloeiend in elkaar overlopen. Als producer is Koze beter bekend als Adolf Noise en is hij een van de leden van International Pony.

Superpitcher is op het moment een van de hotste Kompakt-acts. Hij heeft een creatieve, verrassende draaistijl en presteert het om van deep minimal over te gaan op neo-disco en rockende upbeat techhouse, om het publiek vervolgens met overstuurde gitaarakkoorden in extase te brengen. Superpitcher is, met andere woorden, een echte rocker. De critici spreken lovende woorden over zijn producties. Zo wordt zijn recente release “Here Comes Love” al beschouwd als een van de beste platen van 2004!

Op deze editie van Technootjes introduceert Kompakt in Nederland ook een van haar nieuwste liveacts: Ada. Deze romantische rocker combineert in haar producties diverse stijlen. Haar sets gaan van diep en minimalistisch met melancholische melodie├źn tot de bekende Kompakt-‘zaag’stijl. In Duitsland werd haar liveact bijzonder goed ontvangen, dus dat belooft wat!
De bovenzaal is voor de residents van Technootjes. K.Cee, Orchid en William S zullen daar weer voor het oude vertrouwde feestje gaan zorgen….We gonna rock ya!!!!

Comments

 • Heinos

  Heinos

  31 July 2004

  Hele vette avond! Ga zeker proberen hier bij te zijn.

 • Marique

  Marique

  31 July 2004

  Helaas tegelijk met Technos….

 • betonromantik

  31 July 2004

  dj koze rockt dreckig!
  wie dat mist is zelf schuld!
  dj koze draait minimal met 10cc en te snel gepitchte phil collins tunes. maar altijd heel funky…
  hij is jesus!

 • Marique

  Marique

  31 July 2004

  goh… Die Koze…

 • Paul Bergenh.

  Paul Bergenh.

  2 August 2004

  ik heb gehoord dat we met de A3 gingen :P

 • Wesz

  10 August 2004

  Dit gaat echt een supervette avond worden….
  &)&)&)

Comments are closed