ape klein

Nederlands grootste promoter van dance-evenementen en Nederlands nieuwste minimal forum geven minimal talent een kans op de FFWD Dance Parade in Rotterdam. De contest, met als inzet 1 uur draaien op de APE truck en 2 entree kaarten voor het eindfeest, sluit op 11 augustus. Surf dus snel naar www.aap.je of www.mnml.nl en kijk hoe je je demo in kan sturen. Dit jaar zullen onder andere Laurus Lauhaus, Boris Werner en electro-dj Kid Goesting (de grote meneer met de sigaar) op de truck van APE draaien. Een ander leuk nieuwtje over de FFWD, en hoofdsponsor Heineken is hier zeer verrukt mee, is: De zanderige ondergrond op de locatie van het eindfeest is vervangen voor een "Heineken groene grasmat"!

Dj gezocht! Neerlands grootste promotor van dance-evenementen APE is samen met internetforum MNML een dj-contest begonnen. Deelnemers moeten zich vooral thuisvoelen in muziek als minimal techno en clickhouse, op dit moment populaire stromingen in de Nederlandse dance-scene.
Winnaar van de wedstrijd mag een uur draaien op de APE-truck tijdens de Fast Forward Dance Parade (FFWD), zaterdag 14 augustus in Rotterdam, en krijgt twee kaarten voor het eindfeest aan de Rotterdamse haven.
Om mee te doen kan er gekeken worden op de sites www.aap.je en www.mnml.nl. Uiterlijke inzenddatum is woensdag 11 augustus, een deskundige jury zal donderdag 12 augustus de winnaar bekend maken.

APE doet al jaren promotie voor de grootste dance-evenementen van het land. Iedereen zal bekend zijn met het knipogende aapje dat te pas en te onpas op feesten opduikt. Zo ook vorig jaar, toen ‘de aap’ een complete kar op de FFWD Parade presenteerde. Dit jaar zal dat niet anders zijn, al wil APE ditmaal ook haar vooruitziende blik in dansmuziek tonen. Zo draaien op de truck minimal-dj’s Laurus Lauhaus en Boris Werner en electro-dj Kid Goesting, samen met een aanstormend talent.

Daarvoor is APE de samenwerking aangegaan met MNML, een nieuw internetforum dat zich vooral richt op de stromingen minimal techno/clickhouse. In de toekomst moet deze site dé verzamelplaats worden voor liefhebbers van het genre, voorlopig wordt er nog gezocht naar jong talent in deze opkomende dance-stijl. Mocht de wedstrijd een succes worden, zullen er ook speciale MNML-feesten komen.

Comments

  • Marique

    Marique

    29 July 2004

    Misschien iets voor Dj Heino? :P

Comments are closed