Dazzle - Radar Clino

Na verscheidene remixes te hebben gemaakt voor o.a. Andain, Way Out West, Black-hole Recordings, Vank en voor Gesture music (het label van Misja Helsloot), is de nieuwste release van DJ Dazzle, met de tracks Radar en Clino, nu op vinyl verkrijgbaar.

Samenwerking
Deze 12” is tot stand gekomen in samenwerking met Erik de Koning (Three Drives) en uitgebracht op Dallas recordings, het label van DJ Dazzle. Martijn Wittebols: “Het is in eerste instantie de bedoeling mijn eigen producties op het label uit te brengen, welke ik vervolgens kan draaien in mijn sets. Later zal er ook plaats zijn voor producers die bij de grotere labels moeilijk terecht kunnen”. De tracks zijn het best te omschrijven als uplifting en melodieuze tech-trance. De track Clino wordt inmiddels gedraaid in de sets van o.a. Ferry Corsten, Ton T.B., Johan Gielen en Cor Fijneman.

Optredens
Naast het uitbrengen van nieuwe producties is Dazzle ook iedere week achter de draaitafels te bewonderen in binnen- en buitenland. Eerder dit jaar draaide Dazzle al op de Winter Music Conference in Club Space (Kremlin avond) mede georganiseerd door 1management (www.1management.nl). Deze zomer staan er optredens gepland in Noorwegen en Griekenland. Als maandelijkse resident is Dazzle ook te vinden in Xtra Large (www.xtralarge.nl) te A’dam.

Een voorproefje van de tracks Clino (http://www.partyscene.net/dazzle/djdazzle_clino.mp3) en Radar (http://www.partyscene.net/dazzle/djdazzle_radar.mp3)

Meer informatie
Voor meer informatie of boekingen kunt u contact opnemen met: 1Management, Leonieke Smit leonieke@1management.nl

Check ook Dazzle’s vernieuwde site : www.djdazzle.com