Fast Forward

De politie is zaterdagmiddag tijdens de Dance Parade in Rotterdam in actie gekomen om een vechtpartij de kop in te drukken. Op de Witte de Withstraat in het centrum werd de mobiele eenheid ingezet om vechtersbazen in het publiek uit elkaar te drijven.

De relschoppers gooiden onder meer met stenen en daarbij is volgens de politie een agent gewond geraakt. De relschoppers richtten zich op de aanwezige agenten van de ME. Na een aantal vechtpartijen gingen de ordeverstoorders weer op in de menigte. De verstoring heeft het verdere verloop van de parade niet in gevaar gebracht.

Ondanks de aanhoudingen spreekt de politie van een "rustig verlopen" Dance Parade. Ook de organisatie is tevreden over het verloop van de dag. Henk Witteveen, organisator van de Dance Parade, sprak zelfs van "een van de leukste parades tot nu toe". De achtste editie was volgens hem vooral zo geslaagd door de route, die dit keer meer door de binnenstad van Rotterdam liep dan in andere jaren. Ook worden volgens Witteveen de wagens steeds mooier.

Comments

 • Heinos

  Heinos

  14 August 2004

  Gezellig die feestjes van tegenwoordig :\

 • Harr!s

  Harr!s

  16 August 2004

  achJaa.. kun je verw88 he :) !k stond er m!dden tussen gek! Maar verder valt er n!x op of aan te merken op d!t feestje, goed georgan!seerd, beve!L!g!ng was o.k. En vooral de afterparty was fantast!sch (wat w!l je als je v!p hebt en lekker kan ch!llen met je voeten in 1 van de 2 zwembaden en DjMarn!x op de achtergrond d!e het volk helemaal over de toeren laat gaan 8-) )

 • HmZ

  HmZ

  16 August 2004

  Nah, ik vond het wel een gezellig feessie;-)

 • Marique

  Marique

  17 August 2004

  ?s d?t z? ?

Comments are closed