FreeFunk Festival

Zondag 8 augustus zal de eerste editie van het FreeFunk Festival plaatsvinden in het Julianapark van Venlo, en jij bent hiervoor uitgenodigd! Zoals de naam al aangeeft kun je vanaf 12.00 uur ’s middags het festival Free bezoeken. Van vroeg tot laat zal Funk iedereen aan het dansen zal brengen! DJ’s en Live Artiesten zullen een weergaloze show neerzetten, onder begeleiding van vocaal wonderkind Miss Bunty.

Dominggus, samen met gitarist Tasilo Pieck, bijten samen het spits af. Vervolgens zal supertalent Brain S, onder andere bekend van Sensation en DanceValley, zich meester maken van het publiek met zijn zwoele Latin Vibes. Om drie uur is het park van Prom die tijdens zijn speciale live act onder andere de themasong van FreeFunk Festival op een heel speciale manier ten gehore zal brengen. Samen met saxofonist Hans Klevers, is het dan de beurt aan crowdpleaser Cleon Macnack om het Julianapark te laten genieten van de ultieme “haute-funk”. Van deze mix van DJ en artiest valt niets minder te verwachten dan een muzikaal samenspel van de bovenste plank.

Op het moment dat het dan niet meer beter lijkt te kunnen worden dan is daar Laidback Luke. Voor de tweede keer in één jaar tijd zullen de Windmill Skills van deze Nederlandse grootmeester door het Julianapark vloeien. Na een weergaloze set vorig jaar op het Zomerparkfeest zijn de verwachtingen hooggespannen. En terecht. Rond de klok van half zeven nemen Dunca de la Funk & Norman Soares de touwtjes stak in handen. De meest veelbelovende DJ/Artiest combinatie die ons land rijk is zal laten zien waarom zij al het vertrouwen genieten om de avond voort te zetten.

Dan om 20.00 uur is het tijd voor de topper van deze dag, Benny Rodrigues! Dit Ex-Supertalent wordt inmiddels internationaal aanbeden vanwege zijn meesterlijke sets en zijn ongeëvenaarde techniek. Benny heeft in alle clubs en op alle party’s moeiteloos het publiek op zijn hand gekregen. En mocht je nog niet weten waarom, dan is hier de uitgelezen kans om daar achter te komen. Als de duisternis dan valt zal Marc Eaust ons meenemen in de nacht, waarna er nog heel lang gepraat en gelachen zal worden, over een van de leukste dagen in 2004. Als dan na 23.00 uur de laatste mensen het terrein hebben verlaten en het festival voorbij is, genieten enkele gelukkigen nog in Perron55_ van de Afterparty tot 04.00 uur.

Voor meer informatie, ook over de afterparty, bezoek de website; www.freefunkfestival.nl.