salinas

Het weer werkt misschien nog niet echt mee waardoor je het bijna zou vergeten, maar het is inmiddels zomer! En bij de zomer horen strandfeestjes! Zoals inmiddels al 7 jaar is er dit jaar ook weer een Salinas Sundance op het strand van Scheveningen. En wie het na 12 uur strand nog niet gehad heeft, kan nog lekker 8 uur doorfeesten in de Celebration Studio's in Den Haag!

In de 7 jaren dat Salinas actief is in het organiseren van grote dance-events op het mooie Noorderstrand in Schevingen is er veel ervaring opgedaan. Op dit altijd zonnige strand brachten al vele duizenden mensen de zondag al dansend door op de muziek van vele nationale en internationale DJ’s tijdens de inmiddels bekende Salinas Sundance’s.

Liefhebbers van zon, zee, strand en het ultieme party gevoel verenigen zich voor de Sundance at Salinas. Dat niet alleen mensen uit de regio Haaglanden op zondag richting Noorderstrand trekken geeft aan dat dit een speciaal fenomeen is in Nederland. De unieke mix van bezoekers, een zeer exotische sfeer, goede muziek en de luxe verzorging spelen daarbij zeker een rol.

Dat er de gedurende de 7 jaren Salinas altijd veel zorg is besteed aan de beste line-up mag absoluut gezegd worden. DJ’s als Tiesto, Eric-E, Stephen, Cross, Emjay hebben allen al eens gezorgd voor de juiste sfeer. Salinas heeft daarmee haar naam inmiddels gevestigd in heel Nederland op het gebied van volledig georganiseerde feesten.

Experience the feeling!