Mono logo

Van de heren van Mono, Voltt en Traffic is zo onderhand wel bekend dat ze van een goede after houden! Dus eigenlijk volledig zoals verwacht organiseren ze ook na Awakenings festival een after. ;-) De locatie is net als voor de Mono van vanavond (met Bart Skils en Boris Werner) de Mazzo!

Mono Minimal After na het Awake festival.

Op zaterdag 3 juli zal het Awakeningsfestival losbarsten op recreatiegebied Spaarnwoude. De gehele dag zal er een keur aan nationale en internationale artiesten te bewonderen zijn. Voor de eerste maal zal er op het Awakeningsfestival ook een speciale minimal-area zijn met artiesten als Luciano, Tobi Neuman, Steve Bug, Villalobos en Wignomy Brothers aka Monkey Maffia & Robag Wruhme.

Speciaal voor onze minimale feestgangers zal Mono na het Awakeningsfestival een minimal-after in de Mazzo organiseren. Deze extra lange avond zal om 23.00 van start gaan en tot 8.00 doorgaan, flink er tegenaan dus. Over de line up kan je speculeren en fantaseren, maar afgaande op het draaigedrag van onze minimale helden kan je vast al raden wie er achter de decks te vinden zijn.

Er zullen slechts 300 kaarten beschikbaar zijn voor deze avond. Kaarten zullen aanstaande maandag bij Outland Records in de voorverkoop gaan. Kaartjes zullen 9,= gaan kosten.

Info:
Mono-Awakenings_Minimal_After
Sat 3 July @ Mazzo, Amsterdam

Featuring your (inter)-national hero's and zero's from the day.

Open 23.00 till 8.00!!

Presale 9,=/ 10,= at the door.

Only 300 tickets available, so be early.
Presale starts 28-06 only at Outland Records, Zeedijk 22, Amsterdam 020-6387576

Comments

 • Marique

  Marique

  25 June 2004

  Lekkerrrrr….!!!

  Maandag even kaartje scoren!

 • Paul Bergenh.

  Paul Bergenh.

  26 June 2004

  maandag even kaarten scoren, it is!

 • Heinos

  Heinos

  26 June 2004

  Skoor voor mij ook ff….

Comments are closed