simple

Zaterdag 31 juli kan de stad Eindhoven weer een nieuw dancefestival verwelkomen. Op die dag vindt de eerste editie plaats van het festival Simple. Voor dit festival zijn onder andere Deetron, Bart Skils, Laidback Luke maar ook veel onbekende namen uitgenodigd.
Hier op GT.com kun je ook kaarten winnen voor dit festival

Op zaterdag 31 juli vindt van 13:00u tot 01:00u een nieuw dancefestival plaats op het Stadhuisplein te Eindhoven; Simple. Simple is een intiem festival waarbij de organisatie tegenmoet komt aan de toenemende vraag naar diversiteit op de dansvloer. Het festival wil tevens een betaalbaar alternatief vormen voor de vele prijzige festivals die in Nederland worden georganiseerd. Simple wil het echte festivalgevoel weer terugbrengen, maar dan midden in de stad. Iedereen is welkom, geen dresscodes en geen fancy image; just a party!

Verdeeld over twee podia zal er gedurende de dag dan ook een diversiteit aan stijlen voorbij komen. Het hoofdpodium staat in het teken van house, breaks, electro, minimal en techno. Bij de Pink-lounge is voornamelijk funk, soul, latin, hiphop en broken beats te horen.

De muzikale line up van het festival is erg divers. Naast een aantal grote namen als Bart Skils, Laidback Luke, Secret Cinema en Deetron, krijgen ook dj’s die naam hebben gemaakt in de undergroundscene de kans hun kunsten aan een groter publiek te tonen. Naast muziek is er op Simple ook veel aandacht voor streetart. De Rotterdamse groep Free-Formers zal op het festival een aantal spectaculaire performances geven die speciaal voor Simple ontwikkeld zijn. Bovendien zetten een aantal bekende graffiti-artists tijdens het festival een piece.

Simple - Just a party
Stadhuisplein, Eindhoven
31 juli 2004
13:00 - 01:00
vvk e10(ex fee), aan de deur e15