shapes of sound

Aankomende vrijdag vindt de laatste editie plaats van Shapes of Sound. Tijdens deze editie zal Jeroen Verheij, beter bekend onder de naam Secret Cinema, voor het eerst sinds lange tijd platen gaan draaien in plaats van de 'gewoonlijke' live optreden. Daarnaast zullen Joachim en Pavel Ziolkiewicz gaan draaien.

De laatste S.O.S. van het seizoen is op 25 juni. Na een gratis editie in juli met nieuw talent en een gesloten Nighttown Basement in augustus in verband met een re-styling gaat Sound Architecture er vanaf september weer tegenaan. Maar voor het zover is heeft Sound Architecture een aangename verrassing in petto tijdens Sessions.
Jeroen Verheij mixt sinds lange tijd weer een DJ-set in elkaar. Veel van zijn aanhangers weten misschien niet eens dat hij een aantal jaren geleden ook regelmatig draaide. Naam en faam heeft hij natuurlijk gemaakt met zijn producties en live shows als Secret Cinema. Hier heeft hij mee over de hele wereld opgetreden van Moskou tot Italië en Engeland tot Japan. Ook gooit de nieuwe release Michel de Hey vs Secret Cinema – I Hate Trends op EC Records weer hoge ogen. Verder zitten er nog remixen aan te komen voor Rino Cerrone en onze eigen trots Joris Voorn. Voor de echte intimi laat Jeroen deze avond echter zijn dj kunsten zien, dus je mag er best trots op zijn om dit te kunnen aanschouwen.
Ook Joachim begint het steeds beter te doen op deze aardbol. Het afbouwen van het aantal feesten wat hij per maand geeft en het focussen op het DJ-en werpt zeker vruchten af. Als afsluiter van deze avond laat hij de mensen tot het einde blijven en houdt ze ook in beweging. Oude tijden herleven zodra je niet wilt dat een DJ stopt. In Joachim we trust!
Als openings DJ verwelkomen wij nog een producer in ons midden, Pavel Ziolkiewicz. Pavel heeft al diverse releases op zijn naam staan onder andere namen. Deze Grote Prijs winnaar van een aantal jaar geleden is hard bezig met een nieuwe set-up voor zijn studio en live set te creëren waarna er ongetwijfeld heerlijk nieuw materiaal uitkomt. Ook als DJ heeft hij zijn strepen meer dan verdient in de legendarische LaDS in Den Haag en Nighttown back in the old days.

Vrijdag 25.06 Sessions: S.O.S.
Aanvang: 23.00 uur
EUR 7,50

www.nighttown.nl / www.soundarchitecture.nl