now & wow

Aankomende zaterdag 26 juni staat het campinggevoel centraal in de nieuwe Now&Wow aan de Maashaven in Rotterdam. Tijdens deze 'camping-nacht' staan onder andere Dr.Kucho, Cleon Macnack en Lacroix achter de draaitafels. Overigens zijn er nu 3 prijsvragen op GT.com! voor feesten in de Now&Wow, kijk dus snel!

Terug naar het campinggevoel waar oudevandagen stiekem friemelen onder hun (on)bevlekte patchworkkleed en kinderen in hun blote-ik wellustig graaien in uitwerpselen van een nog onbekend inheems diersoort. De bungalowtent centraal maar u kunt ook uw eenmanstent opzetten naast DJ’s die al jaren zitten opgesloten in hun eigen voortent.

Neem uw oude tentstokken mee en verbuig uw haringen tot fiere modderhouders. Zakken instantkoffie en melkpoeders met uiterste houdbaarheidsdatum 2055, aangelengd met roer-en-klaar-aardappelpuree en Aldi-pindakaas. Met de wc-bril onder de arm, benend naar het dichtbijzijndste groenbemoste watercloset. Waar de butaangasfles nog dient al laatste relaxmiddel bij campingdepressievigheden.

Sponsored by Sporthuiscentrum

Now
Cleon Macnack
Dr.Kucho (Madrid)
Lacroix

Superwow
Monica Electronica
Seutek

Wow
Golden Wonderboy
Jeremaine S
Hitmeister D