technopolis

Vrijdag 11 juni aanstaande is het weer tijd voor een nieuwe editie van het technofeest Technopolis van de organisatie Haarlem Fridays. Vorige editie hadden ze nog Michel de Hey gestrikt voor een 3 uur durende set. Ditmaal is het Laidback Luke die komt draaien!

Vrijdag 11 juni verwelkomt Haarlem Fridays een van de beste en meest gevraagde DJ’s van Nederland op Haarlems enige tweewekelijkse technoavond… Laidback Luke!

Reeds op jonge leeftijd maakte Luke remixes voor Daft Punk, Green Velvet en Moodymann. Hij werkte oa samen met Junior Sanchez en lanceerde in 2002 zijn debuut album Electronic Satisfaction, met daarop de grote clubhit ‘Rocking with the Best’. Vorig jaar verscheen de indrukwekkende live mix-cd Windmill Skill, waaraan een tour door Nederland gekoppeld werd. In locaties zoals de (toen uitverkochte) Haarlemse Lichtfabriek liet Luke toen horen waar hij voor staat: een uiterst funky, afwisselende en zeer dansbare sound! Ook zijn Dancevalley theme ‘We can not get enough’ sloeg erg goed aan bij het grote publiek.

Deze veelzijdige producer en DJ heeft over de gehele wereld gedraaid, van Japan tot Amerika, en is vanavond te gast op Haarlem Fridays. Een unieke kans om deze DJ in zo’n intieme omgeving te zien en te horen. Luke zal vanavond ondersteund worden door de talents Rutger Docter (Patronaat), Jorick (XO Haarlem) en Steve Mulder (Technopolis resident).

De Haarlem Fridays locatie, Delirium, is trouwens geheel vernieuwd. Naast reeds een nieuwe vloer en barren, wordt er een nieuwe DJ booth geplaatst.

Beperkt aantal kaarten a 8 euro zijn te verkrijgen bij Trancentral, Kruisweg 40 en Exchange, Kleine Houtstraat 6, beiden in Haarlem. Als er nog kaarten over zijn dan zijn die op de avond zelf voor 10,- te koop aan de kassa.

Er zijn gastenlijstplekken te winnen! Mail hiervoor naar info@haarlemfridays.com het antwoord op de volgende vraag: Welke 2 bekende DJ’s draaien op 18 juni bij Haarlem Fridays?

Technopolis | Vrijdag 11 juni | 23.00-05.00 | Delirium, Smedestraat 31 Haarlem | 18+ bring ID | dress up/no sportswear | Meer informatie op www.haarlemfridays.com