electrospecial effenaar

Aankomende zaterdag is het weer tijd voor een Clone Label night. Ditmaal vindt deze avond weer plaats in de Effenaar in Eindhoven. Naast de bekende Alden Tyrell zullen ook de leden van Cosmic Force een live optreden laten horen.

Clone Records uit Rotterdam is wel met afstand het meest invloedrijke label uit Nederland in de electro-scene. Het label startte reeds in 1994 met electro releases; een tijd dat house en techno de boventoon voerden in de lijsten. Opgericht door Serge, die we vanavond een nauwkeurige selectie van het label zullen horen draaien, werd Clone al snel toonaangevend met releases van artiesten als Dexter, Adult, Alden Tyrell, Duplex, Drexciya, I-F, Mocky, Cosmic Force en vele anderen. Hij wordt daarin bijgestaan door DJ Klen, evenens actief als artiest op het Clone label. Recentelijk bracht Clone de internationaal zeer gewaardeerde 'We Still Kill The Old Way' compilatie uit, alsmede albums van Bangkok Impact en Legowelt.

Een van de meest gerenommeerde artiesten op het label is Alden Tyrell, die met zijn eigen stijl en pure producties de harten van vele electro-liefhebbers sneller doet kloppen. Vanavond brengt hij een exclusieve live set! Cosmic Force is een van de meer recente aanwinsten op het label en ook zij brengen vanavond een energiek live optreden!

Electro Special: CLONE RECORDS LABELNIGHT

Live: Alden Tyrell + Cosmic Force
DJ's Serge + Klen

Zaterdag 12 juni 2004 - Effenaar, Eindhoven
Doors: 22.00 hrs | Damage: 7 euro
Effenaar / Dommelstraat 2 / Eindhoven / www.effenaar.nl / 040 - 23 93 666