FreeFunk Festival

Zondag 8 augustus 2004 zal in Venlo de eerste editie plaatsvinden van het FreeFunk Festival. In het Venlose Julianapark is het evenement gratis te bezoeken van 12.00 uur ’s middags tot 23.00 uur in de avond. Het zal voor de eerste keer zijn dat er binnen de gemeente Venlo een festival georganiseerd wordt dat geheel in het teken staat van de grootste jongeren stroming van dit moment; dance muziek.

Met een line-up van nationale toppers zoals onder andere Laidback Luke, Benny Rodrigues en Brian S. zullen er binnen het genre dance vooral de substromingen House en Techno aan bod komen. Om het festival toegankelijk toe houden voor een zo breed mogelijk publiek zal de programmering van dj’s doorlopend versterkt worden met live elementen.

Deze funky mix van verschillende elementen, op een schitterende locatie midden in het centrum van Venlo, zal leiden tot een evenement zoals Noord-Limburg nog niet eerder gezien heeft.

Het festivalterrein prima te bereiken door op één minuut loopafstand van het NS station en een parkeergarage te liggen. Voor meer en verdere informatie bezoek de website; www.freefunkfestival.nl.

De facts:
Wat? FreeFunk Festival.
Wanneer? Zondag 8 augustus 2004.
Waar? Julianapark, Venlo.
Hoe laat? Van 12.00 tot 23.00 uur.
Entree? Gratis, maximaal 6000 bezoekkers dus kom op tijd.
Wie? Laidback Luke, Benny Rodrigues, Brain S, Cleon Macnack, Dunca de la Funk & Norman Soares (percussie), Marc Eaust en Dominggus.
Wie nog meer? Prom (live), Tasilo Pieck (gitaar), Hans Klevers (saxofoon) en als host MC Bunty.
Website? www.freefunkfestival.nl
Informatie? info@freefunkfestival.nl