voltt

Aanstaande zaterdag is het weer zo ver: Voltt!
Behalve het Nederlandse live debuut van Matthew Dear staan er verschillende (inter)nationale 'heavyweights' en talenten in de Paradiso. De timetable is bekend en de voorbereidingen zijn op volle gang!

De voorbereiding is in volle gang, want aanstaande zaterdag zal er weer een spectaculaire aflevering van Voltt gaan plaatsvinden in de Paradiso. Degenen die bij de Voltt editie van februari in met Ricardo Villalobos en Luciano waren weten waarom: de fijnste minimal grooves en een opperbeste sfeer. Wij hebben er in ieder geval zin in! En ook deze keer hebben we weer stad en land afgezocht voor een ideale (inter)nationale line up met nieuwe verfrissende namen. O.a. talenten en heavyweights uit Detroit, Keulen en Frankfurt zullen de minimal house/techno scène goed vertegenwoordigen. De programma voor zaterdag zal er als volgt uit zien:

Main Room:
23.30 - 02.00: Bart Skils
02.00 - 03.00: Mathew Dear (Live)
03.00 - 05.00: Toni Rios

Trapez/Traum Room:
23.30 - 01.00: Kostas Hom
01.30 - 02.30: Adam K (Live)
02.30 - 05.00: Break 3000

Minimal basement:
23.30 - 05.00: Minimal Dreamteam feat. Melon, Lauhaus, Makcim & David Labeij

Achtergrondinformatie
We zijn zeer trots om het Nederlandse debuut optreden van de uit de Detroit afkomstige Matthew Dear te mogen verwelkomen. Deze minimale duizendpoot heeft een hele reeks baanbrekende releases op zijn naam staan op gerenommeerde labels als Spectral Sound, Perlon en Richie Hawtin's Plus 8 Records. Daarnaast is zijn onlangs verschenen album "Leave luck to heaven" door veel magazines verkozen tot een van de beste releases van het afgelopen jaar en worden zijn platen grijsgedraaid door alle grote dj's binnen de scene.

Naast Mathhew Dear mogen we ook een optreden van Cocoon resident Toni Rios verwachten. De uit Frankfurt afkomstige DJ tourt al jaren de wereld over met het Cocoon circus en heeft olv grootmeester Sven Vath de bekende Cocoon sound tot een typische stijl ontwikkeld. Naast zijn vele optredens over de hele wereld zal Toni Rios ook de nieuwe zaterdag resident worden in de nieuw te openen Cocoon Superclub in Frankfurt. Met zijn sound zal hij op deze avond dus de nieuwe stijl van de Cocoon club vertegenwoordigen; diep, sferisch en minimaal. Gezelligheid ten top dus! De avond zal muzikaal ingeleid worden door onze Nederlandse held en Voltt resident Bart Skils.

In de bovenzaal zal er dus een labelspecial van Trapez en Traum Schallplatte plaatsvinden. Deze labels uit de Duitse Kompakt stal zullen vertegenwoordigd worden door een speciaal live optreden van de uit Keulen afkomstige Adam K en Maastrichtse held Break 3000 die al hoge ogen gooide met z'n releases op Trapez en het Savas Pascalidis' label Lasergun. Kostas Hom zal het spits afbijten. Verwacht muzikaal gezien de typisch kenmerkende Duitse Kompakt stijl, apart en tegendraads.

Naast al deze muzikale fijnproeverij zal in de Clickhouse kelder ook nog het Nederlandse click house dreamteam achter de decks staan. Al met al rede genoeg dus om op 12 Juni af te zakken naar de Paradiso. Kaarten zullen slechts 10,= in de voorverkoop gaan kosten. Wees erop tijd bij dus! Meer informatie over het feest is te vinden op www.voltt.com

Paradiso, Weteringschans 6-8, Amsterdam
Open 23.30 - 5.00, Presale only 10,=/ 13,50 at the door
Presale at Outland Records, Rushhour, AUB, GWK en VVV kantoren.

More info at:
www.voltt.com
www.spectralsound.com
www.cocoon.net
www.paradiso.nl
www.bartskils.com