Met de zomer in de lucht is het festival seizoen inmiddels geopend. Maar je hebt geen festival nodig om lekker buiten te kunnen feesten! Aan de Nederlandse kust zijn vele strandtenten en wat is er nou lekkerder dan chillen op het strand bij ondergaande zon? Juist! Chillen op het strand bij ondergaande zon met goede muziek!

Een romantische, idyllische nog niet ontdekte plaats aan de kust van Nederland vinden? Dat lijkt een onmogelijke taak. Toch is het de Amsterdamse organisatie Chemistry gelukt een nieuwe hotspot te vinden, het 's Gravenzandse SOULBEACH. Een plek die nog niet ontdekt is door het grote publiek en waar tout hip Nederland zich exclusief op kan storten. Een plek langs het strand waar je lekker kunt "chillen" zonder het risico te lopen om door marketeers onder vuur genomen te worden teneinde hun nieuwste trendy producten te moeten kopen. Een plek bovendien die nog bereikbaar is zonder uren in de file te moeten staan.

Deze ultieme spot is de plek waar RUSH the BEACH gehouden zal worden, een spin-off van de succesvolle, wekelijkse Amsterdamse RUSH avonden die staan voor Raw Urban Sexy House. Een goede kennismaking voor met name het Rotterdamse publiek met RUSH, want op vrijdag 2 juli zal in club Off_Corso de eerste editie van RUSH Rotterdam plaats vinden. RUSH the BEACH zal elke 3e vrijdag van de maand neerstrijken in en rond één van de prachtigste strandtenten van de Nederlandse kust: SOULBEACH in 's-Gravenzande.

De setting is fantastisch. SOULBEACH is prachtige, met Balinese meubelen ingerichte strandtent met een groot strand en een adembenemende zonsondergang. De muziek is er relaxed en er mag gedanst worden. Er is eten en drinken en de toegang is gratis. Vrijdag 18 juni wordt de eerste editie gehouden met onder andere optredens van Virgil Black, Victor Coral en Brian S. Het feest begint om vier uur 's middags en duurt tot elf uur 's avonds.

Niet verder vertellen!