strandclubwij

Ijzerstrerk, een brutale organistatie die inmiddels niet meer weg te denken is uit de Haagsche scene, organiseert as zondag "Good Afternoon" op Strandclub WIJ. Hoe moeten we dit fenomeen omschrijven? Chillen, Clubben en Loungen tegelijk op een zondagavond? In Den Haag is het iig een groot succes. Op de eerste editie van dit jaar komt niemand minder dan Erik E draaien!

Een flesje rosé met je vrienden terwijl je geniet van een mooie zonsondergang. En op de achtergrond draaien bekende en onbekende dj’s hun plaatjes. Een beeld dat je wellicht meteen doet denken aan de zomer van 2003. Maar ook dit jaar iets dat voor velen tot de verbeelding spreekt.

IJzersterk organiseert ook dit jaar weer Good Afternoon op Strandclub WIJ. Een avond die elke keer weer garant staat voor een feest met veel muziek, entertainment en vooral gezelligheid.

Voor de eerste editie van dit jaar wordt de avond ingevuld door een aantal bekende dj’s en upcoming talenten. Naast Erick E, die er vorig persoonlijk voor zorgde dat Good Afternoon het strandfeest van de zomer werd, staan Duncan de la Funk
en resident Arshad achter de draaitafels. Over de muziek hoef je je deze avond absoluut geen zorgen te maken!

Naast muziek is er natuurlijk weer de mogelijkheid om een hapje te eten en drinken, hopelijk dat het weer het toelaat, op het terras. Het entertainment zal worden verzorgd door Bihave die altijd weer met een vrolijke noot de avond omlijsten.

Strandclub WIJ opent de deuren voor Good Afternoon al om 18.00. Kaarten zijn alleen te koop aan de deur à 5 Euro.

Dj’s: Erick E, Arshad, Duncan de la Funk
Datum: Zondag 13 Juni
Locatie: Strandclub WIJ, Scheveningen
Kaarten; 5 euro aan de deur

Kijk voor meer informatie op www.ijzersterk.net