Mainstage

Nadat hij al eerder op Mainstage stond, de techno avond van organisatie Chemistry, beviel dat blijkbaar zo goed, dat Paco Osuna nu gepresenteerd wordt als resident dj van hetzelfde feest. Hij zal zaterdag 26 juni zijn eerste set als officiële resident gaan draaien.

Zaterdag 26 juni zal dj Paco Osuna zijn eerste set als resident neerzetten op de techno avond Mainstage in club Escape te Amsterdam. Het is niet de eerste keer dat hij hier achter de draaitafels staat, bij voorgaande sets van de sympathieke Spanjaard barstte de Escape uit zijn voegen. Daarom is Chemistry, de organisatie achter Mainstage, trots hem als nieuwste resident te mogen verwelkomen. Paco Osuna heeft zich in rap tempo opgewerkt tot één van de meest gewaardeerde techno dj's uit Spanje. Zijn brede platen keuze, die loopt van sterke house tot stevige techno en zijn ijzerstrakke mix technieken hebben hem hier flink bij geholpen. Op Mainstage zal hij om de maand te bewonderen zijn, samen met dj Phonopunk die hier iedere maand zijn kunsten vertoont.

Paco Osuna
Paco is geboren in Barcelona. In'88 raakt hij gepassioneerd door de acid-house. Hij draaide in verschillende clubs o.a. in de welbekende studio 54. In 1995 verhuist hij naar Valencia en het duurt niet lang voordat zijn naam in de line-up van diverse clubs zoals ACTV en Heaven opduikt. Het gebruik van drie decks is tot dan toe vrij ongewoon, maar Paco weet het publiek te verassen met zijn strakke skills en groovy sets. Naast het draaien begint hij in hetzelfde jaar ook met het produceren. Hij maakt tracks als Smoke paper, Devils club pt.1 en pt.2 waar duidelijk de invloed van de Britse house terug te horen is.

In 1999 duikt hij op als resident in club Amnesia op Ibiza waar hij naast dj's als Sven Väth, Carl Cox en Paul van Dijk staat. Hij ontwikkeld zich als een echte Top dj en bezit naast zijn muzikale skills ook een sterke persoonlijkheid, wat hem erg populair maakt bij het publiek. Hij draait zowel house als techno en de fusion van die twee. Dit weet hij op zo'n manier te brengen dat hij het publiek gek maakt. Zijn verassende sets en zijn producties zorgen ervoor dat hij één van de meest belovende internationale dj's is.

Mainstage
Datum: 26 juni 23.00u - 05.00u
Dj's: Paco Osuna, Phonopunk
Plaats: Escape venue // Rembrandtplein 11, Amsterdam
Prijs: 14 euro
Meer info:http://www.chemistry.nl