Vandaag was de Legalize streetrave door de binnenstad van Amsterdam. Toen de hele 'optocht' op de eindbestemming was aangekomen waar het feest tot 22u door zou gaan werd al om 19.15 de boel afgeblazen. De organisatie sprak de bezoekers toe en vertelde dat een kleine groep ajax "supporters" de boel verziekten voor de rest met verschillende vechtpartijen.

Ondanks dit nare bericht is Legalize wel weer erg gezellig geweest. Foto's zullen binnenkort online komen.

Het verhaal ging rond dat er iemand in zijn wang was gestoken. Toen de politie daar op af ging, dook de groep weer op de politie en liep de boel uit de hand. Daarop is besloten de boel verder af te lasten.
Een officiëel bericht hebben we nog niet ontvangen…

Comments

 • Chris

  Chris

  5 June 2004

  Diep en diep triest dit!! :-(

 • Michael

  Michael

  5 June 2004

  Die ajacieden ook altijd :r
  Nee het is inderdaad weer zeer bedroevend zo'n voorval. Overigens vraag ik me af welke partij in deze de meeste schuld draagt. Mijn vertrouwen in de Amsterdamse driehoek is al tijden geleden tot vriestemperatuur gedaald…

 • Heinos

  Heinos

  6 June 2004

  Grrrrr, kwaad!!!

 • uomo-d-onore

  7 June 2004

  Jammer dat het zo is gelopen. Nadat Teknival al werd opgejaagd heeft nu ook Legalize it een slecht imago gekregen… Echt zonde. Bij de ingang hing al een kaart met de tekst 'voetbal shirts verboden', dus ik neem aan dat ze dit al hadden zien aankomen?
  Ik wil nog wel even melden dat het ondans alles toch echt wel leuk was. Ik was nogal verrast toen ik Legowelt en z'n maatje Orgue Electronique zag op de voorste truck. Ik heb toch nog vertrouwen in de 'underground' als dat dat soort acts zich nog zo belangeloos opstellen.

Comments are closed