Now&Wow logo

De Rotterdamse club Now&Wow start elke tweede zaterdag van de maand met een nieuwe clubnight: ELECTRIC BALLROOM! Aanstaande zaterdag is het de 2e zaterdag van juni en voor de eerste editie zijn onder andere Roog, Joost van Bellen, Erol Alkan en A Touch Of Class geboekt.

In navolging op Now&Wow successen als Speedfreax, Flirt en Soulpunkers on Discospeed zal een nieuw muzikaal terrein worden aangeboord.

ELECTRIC BALLROOM wordt een nacht waar een mengelmoes van de nieuwste muzieksoorten gedraaid wordt, gemixt met de beste hits van het moment en opmerkelijke geluiden uit het verleden. Electro, acid-house, hiphop, '70's disco, nieuwe-nieuw-wave, indie-rock, county&western, speedmetal, spacefunk, anything goes! Als het maar feestelijk, fun en fantastisch is.

ELECTRIC BALLROOM is ook de plek waar internationale live artiesten hun toneel vinden en waar spraakmakende shows uit de koker van Pietra Ligura de dansvloer onveilig zullen maken.

De eerste ELECTRIC BALLROOM op zaterdag 12 juni heeft meteen al een top line-up:
NOW
ROOG
JIP DELUXE
ERICK E
WOW
DIK D’ELECTRIQUE
JOOST VAN BELLEN
EROL ALKAN (TRASH London)
A TOUCH OF CLASS (NEW YORK)

Verder staan voor 10 juli de DiscoTwins, DJ's Are Not Rock Stars featuring Alexander Technique & Princess Superstar (New York) en 10 Minutes With My Dad (live, Londen) geprogammeerd. In augustus is de Terror Gruppe Schwarze Raben uit Berlijn te zien. Meer opmerkelijke en vernieuwende programmering staat in aanvraag!

THE ELECTRIC BALLROOM is een co-productie van Now&Wow met Meubel Stukken. THE ELECTRIC BALLROOM en Now&Wow zijn met deze nacht klaar voor de toekomst.