ffwd

Nu de Loveparade niet doorgaat is de Fast Forward Heineken Dance parade waarschijnlijk de grootste danceparade van Europa. Er is weer nieuws van het Rotterdamse front, er zijn weer enkele namen bekend gemaakt die zullen gaan draaien op 14 augustus.

Kaartverkoop FFWD Heineken Dance Parade zaterdag 29 mei van start
Op zaterdag 14 augustus wordt voor de achtste maal de FFWD Heineken Dance Parade georganiseerd in Rotterdam. Na afloop van de parade, die dit jaar een hele andere route door de binnenstad neemt, vindt een groot eindfeest plaats op Katendrecht. Niet alleen de route is veranderd dit jaar, ook de opzet voor het eindfeest is geheel anders. Voor het eerst zullen er zes verschillende area’s zijn. Elke area wordt gehost door een bekende DJ die zijn of haar droomavond samenstelt door DJ’s uit te nodigen met wie hij of zij het liefst samenwerkt. De zes area’s zullen gehost worden door Michel de Heij, Ferry Corsten, Hitmeister D., Lady Dana, Marco en Marnix. Michel de Heij heeft voor zijn area Jay Samuel, Secret Cinena, Steve Rachmad en Alexander Kowalski uitgenodigd en bij Marnix zijn Benny Rodigues, Sebastian Leger, Roog, Junior Jack en Remy te gast. De volledige programmering wordt binnenkort bekend gemaakt op www.ffwdheinekendanceparade.nl De kaarten voor het eindfeest kosten 22,50 Euro (exclusief reserveringskosten) en zijn vanaf zaterdag 29 mei online te bestellen via www.ticketbox.nl of te koop bij de meer dan 1000 verkooppunten van Ticketbox, waaronder alle filialen van de Free Record Shop.

Nieuwe route door Rotterdamse binnenstad
De FFWD Heineken Dance Parade start dit jaar voor het eerst op de Mathenesserlaan. Tussen 11.00 en 12.00 vindt hier de warming-up plaats en om 12.00 uur zet de eerste wagen zich in beweging. De karavaan van veertig trucks trekt over de Nieuwe Binnenweg, het Eendrachtsplein en de Mauritsweg om vervolgens via het Schouwburgplein langs De Doelen te gaan. Na de Kareldoormanstraat gaat de stoet linksaf de Westblaak op om dan vervolgens via het Churchillplein, de Schiedamsedijk en de Schilderstraat door de Witte de Withstraat te gaan. Na de Westersingel en het Vasteland gaan alle wagens over de Erasmusbrug en komen dan via Posthumalaan bij het eindpunt in de Veemstraat. Dit is vlakbij de plek waar het eindfeest op Katendrecht wordt gegeven.

Comments

  • Goedie

    Goedie

    29 May 2004

    Sebastian Leger, is voor mij al een goede reden om wel te gaan. Maar die stijging van dat kaartje is wel erg veel.

Comments are closed