discotheque

In 2005 zal Discotheque maandelijks haar deuren gaan openen. Maar tot het zo ver is zal de organisatie eerst aankomende zondag haar visitekaartje proberen af te geven via een feest op eerste Pinksterdag. Ze hebben voor dit feest onder andere Dimitri from Paris uitgenodigd.

Aanstaande zondag is het zover! Na New York en Barcelona strijkt Discothèque nu voor het eerst ook neer in Rotterdam!

Als voorproefje op 2005, wanneer Discothèque maandelijks haar deuren gaat openen, vindt op zondag 30 mei (Eerste Pinksterdag) de eerste editie van dit splinternieuwe, spraakmakende, Rotterdamse dance-event plaats.

Verdeeld over twee unieke zalen (Le Club en La Chambre Rouge) zal Discothèque alle registers op het gebied van muziek, visuals en decoraties opentrekken.

Le Club, de grootste ruimte, wordt een hedendaagse state of the art dance-zaal voorzien van spectaculaire visuals, lichteffecten en decoraties. Op het programma staan de beste en populairste Nederlandse dj's van dit moment; Marysol, Brian S en als headliner DJ Roog. Kortom, House met een hoofdletter H! MC Nova en het vermaarde vj team Photonic verzorgen respectievelijk de vocalen en visuals.

La Chambre Rouge is een nachtclub van topniveau, waar slechts de allerbeste dj's en mc's zullen optreden in een decor waar de warmte, intimiteit en liefde vanaf spat. Discothèque pakt de zaken serieus aan en presenteert in La Chambre Rouge een dj van absoluut topniveau; Dimitri from Paris. Samen met Jeroenski en MC Miss Bunty zal hij met zijn eigen warme sound voor een onvergetelijke nacht zorgen.

Het verlangen naar kriebels in de buik door een combinatie van muziek, entourage en publiek zal door Discothèque geheel worden beantwoord. Een mooier begin van de zomer kun je je niet wensen en het verlangen naar meer Discothèque in 2005 zal groot zijn.

Meer informatie, zoals informatie over de dj's en de verkooppunten, is terug te vinden op www.discotheque.nu

Au revoir et a bientôt a Discothèque!

Discothèque