the ultimate vibe leiden

Na een succesvolle editie eerder dit jaar in het centrum van Amsterdam beleefd The Ultimate Vibe binnenkort haar 2e editie. Dit keer zal het feest plaatsvinden in de stad Leiden en wel in club HiFi. Voor deze editie heeft de organisatie onder andere Mark Norman en Precision uitgenodigd. Ook zullen Dynamic Sense en uiteraard Bjorn en Lieselot gaan draaien.
Je kan ook kaarten winnen voor dit feest, hier op GT.com!

The Ultimate Vibe beleeft op zaterdag 5 Juni 2004 haar eerste echte clubavond in Club HiFi te Leiden. Van 22.00 tot 05.00 zal het feest los barsten voor een ruim 400 koppig publiek..

Dit nieuwe concept staat voor gezelligheid, intimiteit en goede muziek. Het doel is om met deze avond het oude 'clubgevoel' weer bij de mensen naar boven te halen..
Iets wat je volgens de organisatie de laatste tijd steeds minder ziet door de overvloed aan grote(re) commerciele evenementen. Het karakter van de feesten vervaagt en mensen hobbelen steeds meer achter de grote meute aan.
Club HiFi is een zeer logische locatie als er gekeken wordt naar plaats en omgeving. Het is een mooie tent in hartje Leiden waar het gewenste intieme clubgevoel al naar boven komt, zelfs als er geen bezoekers zijn.
Van origine is de HiFi een studenten bar, vandaar dat zij nog niet echt bekend is onder het dance publiek, maar deze avond zal een heus snoepje voor de echte liefhebber worden, of je nu student bent of niet!

Dat het uitgaansleven onnodig veel te duur aan het worden is zal ongetwijfeld iedereen met deze Non Profit organisatie eens zijn. Zelf hoeft de organisatie er niet rijker van te worden, dus weg met dure entrees of drankjes (Binnenlands gedistilleerd 1,- EUR , buitenlands gedistilleerd max. 3,- EUR).
En garderobe of plassen daar behoor je gewoon niét voor te betalen.! Ofwel, The Ultimate Vibe is een stuk voordeliger dan menig club of evenement, maar garandeert je dezelfde kwaliteit en klasse!

De line-up zal er niet om liegen met o.a hét producers en dj duo van dit moment alias
Mark Norman. De laatste maanden hebben zij meer dan 8 releases gehad en ze weten als geen ander het publiek te vermaken met hun eigen sound.
Dan is er de trance held die zichzelf DJ Precision noemt. Met een gevoel voor opbouw en vervolgens de climax vast weten te houden is deze man een echte topper in wording!
Ook zal Dynamic Sense, een duo dat zowel draait als produceert, deel uit maken van deze sfeervolle avond. Een veelbelovend koppel voor de toekomst gezien hun staat van dienst die zij inmiddels hebben opgebouwd. Met remixes voor Ernesto & SeBastian en Scott Bond doen zij menig tranceliefhebbers smullen met hun lekkere uplifting stijl.
Vervolgens zal ook DJ Bjorn verderop de avond de dansvloer doen ontploffen met zijn knallende, energieke stijl van draaien!
DJ Lieselot zal de avond openen met een sierlijke combi van Progressive, Trance en een straaltje Techtrance..

De leukste momenten van deze avond zullen de vrijdag 11 juni worden uitgezonden in radioshow Cellection (http://www.cellection.nl) .


The Ultimate Vibe,
door liefhebbers, voor liefhebbers.
www.ultimatevibe.nl

Club HiFi,
Vrouwensteeg, Leiden.
Open van 22.00 – 05.00 uur

Kaarten zijn verkrijgbaar bij:
Amsterdam: Outland Records, Zeedijk 22
Fusion Vinyl Dept. Uiterwaardestraat 129
Leiden: Cyber records, steenstraat 5
Forbidden Planet, Haarlemmerstraat 246
Presale prijs: 11,50 EUR (excl. fee)
Doorsale prijs: 12,50 EUR
Ook is er de mogelijkheid tot online ticketting voor 12,00 EUR .
Check www.ultimatevibe.nl voor de details hierover.

Van 22.00 – 02.00 rijden er gratis pendel busjes vanaf parkeerplaats 'Haagweg' naar Club HiFi.

Comments

 • Frank-NL

  Frank-NL

  28 May 2004

  Eh, zie ik het nou goed? Dit is een trance feest? In de Hifi?! Whehehe…

 • Goedie

  Goedie

  28 May 2004

  Ja klopt, wat is dat dan voor een tent?

 • Frank-NL

  Frank-NL

  28 May 2004

  Het is een klein tentje, van Minerva (*voeg barfsmilie in*) Ben er eerlijk gezegd nog nooit binnen geweest, maar het schijnt niet veel groter te zijn dan de gemiddelde huiskamer :)

  Feiten:

  • De capaciteit is 100 tot 350 personen.
  • Bier en fris voor 1 euro.
  • Er wordt met munten betaalt.
  • De drank volledig afkopen is ook mogelijk.
  • Pinnen kan in de HIFI.
  • Bespreek de HIFI minimaal één week van tevoren.
  • Bezichtiging van de HIFI altijd mogelijk

  Je betaalt geen huur voor de zaal als je zorgt dat er een afgesproken omzet gehaald wordt. Best een leuke locatie, als de Minervanen maar niet binnen komen ;)

  Maar voor trance, nah…. doe dan electro of minimal, dat lijkt me veel beter!

 • Frank-NL

  Frank-NL

  28 May 2004

  Foto's

 • Goedie

  Goedie

  28 May 2004

  Vorige editie was ook in zo'n klein zaaltje en dat was toen ook best gezellig :)

 • Frank-NL

  Frank-NL

  28 May 2004

  Ja het idee erachter is wel goed, ik ben ook voor kleine feestjes. Er zijn weinig leuke locaties in Leiden, dus wat mij betreft mag de HiFi vaker gebruikt gaan worden voor electronische klanken.

Comments are closed