boat groen

De supperclub cruise vaart wederom weer uit voor het feest Boat! Ditmaal vindt het plaats op vrijdag 28 mei. Tijdens deze editie draaien uiteraard weer de resident dj's Rubywax en Missing Links maar voor deze keer hebben ze ook een speciale gast uitgenodigd in de persoon van Tom Trago.

Na een succesvolle editie overdag op Koninginnedag, vaart Boat! aanstaande vrijdag 28 mei gewoon weer 's nachts uit. Vanaf 00:30 verwelkomen onze kapiteins het publiek op de mooiste varende locatie van Amsterdam: de supperclub cruise. Inmiddels hebben vele andere organisaties deze locatie ook weten te vinden en heeft de supperclub cruise onderdak geboden aan onder andere Gonzo en Easyriders. Maar aanstaande vrijdag is het zoals iedere laatste vrijdag van de maand weer tijd voor Boat! Inmiddels is deze "goodtimes cruise" alweer in hun 4e maand en ook tijdens de zomer blijft Boat! haar eigen koers varen. In de komende maanden zullen langzaam een aantal kleine veranderingen doorgevoerd worden, zodat het feestje zichzelf zal blijven vernieuwen.

De muziek wordt zoals altijd verzorgd door resident dj's Rubywax en Missing Links dus verwacht het onverwachte. Maar dat is niet alles. Voor deze editie hebben zij voor het eerst een special guest uitgenodigd. De zomermaanden zullen in het teken staan van jonge, opkomende, enthousiaste talenten en de dj die deze serie mag openen is Dj Tom Trago. Deze muzikale alleskunner is met zijn energieke mix van soul, funk, disco en hiphop bezig aan een waanzinnige opmars in de Amsterdamse clubs en heeft nu al vaste avonden in Panama, Bitterzoet en Jimmy Woo. Check it! Onze eigen jazzy zangkoningin, Bernice, host wederom de avond. En op het tussendek is natuurlijk de Spelletjesbar™ weer te vinden.

Deze maand hebben we trouwens een speciale lentewedstrijd: vouw een papieren bootje, wees zo creatief als je kan en neem deze mee naar Boat! Wie het mooiste bootje heeft gemaakt (alles mag!) wint gratis entree voor de rest van zijn/haar leven!

Dus kleed je gek en lekker, zorg dat je er vroeg bent en laat je pretenties en je ego thuis, dan kom je zeker binnen. Wees jezelf, sta open voor nieuwe dingen, dans, lach en geniet! Kortom: ROCK THE BOAT!

Girls Love Dj's presents: Boat! – Vrijdag 28 mei a.s.
Dj's: Rubywax & Missing Links / Special guest: Tom Trago
Vocals: Bernice
Tijden: 00:30 – 05:00 / Vertrek: 02:00
Entree: 10,- EUR / Locatie: supperclub cruise.
Ligplaats: Pier 4 (achter het Centraal Station)