technopolis 28 mei

Twee weken geleden waren het twee hoofdacts die draaiden op Technopolis in Haarlem, maar deze keer mag één man het publiek vermaken met zijn muziek. Michel de Hey is een naam die velen natuurlijk kennen en hij zal op vrijdag 28 mei een 3 uur durende set gaan draaien.

Vrijdag 28 mei is het dan zo ver… 350 bezoekers… 1 DJ… 3 uur lang…Michel de Heij! Deze avond verwelkomt Haarlem Fridays een van de beste en meest gevraagde techno DJ's van Nederland op Haarlems tweewekelijkse technoavond!

Hij begon zijn dj carrière in 1986 en groeide uit tot publiekslieveling nummer een. Won vier maal de BG Magazine Dance Award, mixte de Trustthedj mix compilatie, en startte vorig jaar zijn nieuwste label, Hey Records. Ook heeft hij op ID&T Radio zijn eigen wekelijkse show, Hey Tech.

Michel de Heij draaide het afgelopen jaar over de hele wereld, van Colombia en Ibiza tot Roemenië, en stond onlangs nog in Ahoy samen met zijn vriend en superster DJ Carl Cox. De komende tijd zal hij o.a. op Strike One in de Kuip en verschillende binnen- en buitenlandse evenementen draaien. Daarnaast zal hij zijn debuut maken op het befaamde Awakenings Festival.

Vanavond een unieke kans om Michel maar liefst 3 uur te kunnen horen in een intieme locatie, samen met 350 andere technofans! Haarlems talent Michael van Lierop zal de avond openen, en Technopolis resident Steve Mulder zal het laatste uur voor zijn rekening nemen.

Beperkt aantal kaarten a 10 euro zijn nu te verkrijgen bij Trancentral, Kruisweg 40 en Exchange, Kleine Houtstraat 6, beiden in Haarlem. Als er nog kaarten over zijn dan zijn die op de avond zelf voor 12,50 te koop aan de kassa.

Technopolis | Vrijdag 28 mei | 23.00-05.00 | Smedestraat 31 Haarlem (Delirium) | 18+ bring ID | dress up/no sportswear | Meer informatie op www.haarlemfridays.com |