Voltt juni 2004

Na Jeff Mills in de Mazzo en Miss Kittin in de Amuse keert Voltt op 12 juni weer terug naar de Paradiso. Met de avond met Luciano en Ricardo Villalobos nog vers in het geheugen belooft het ook deze keer weer een mooi feestje te worden. Behalve Matthew Dear die met zijn live optreden zijn Nederlandse debuut maakt zullen Toni Rios en Bart Skils in de grote zaal draaien.

Na de stormachtige Voltt editie met Ricardo Villalobos en Luciano afgelopen februari zal Voltt op zaterdag 12 juni weer terugkeren in de Nederlandse poptempel Paradiso. Ook ditmaal hebben we weer stad en land afgezocht voor een ideale (inter)nationale line up. We zijn dan ook zeer trots om met het Nederlandse debuut optreden van de uit de Detroit afkomstige Matthew Dear te mogen verwelkomen. Deze minimale duizendpoot heeft een hele reeks baanbrekende releases op zijn naam staan op gerenommeerde labels als Spectral Sound, Perlon en Richie Hawtin's Plus 8 Records. Daarnaast is zijn onlangs verschenen album "Leave luck to heaven" door veel magazines verkozen tot een van de beste releases van het afgelopen jaar en worden zijn platen grijsgedraaid door alle grote dj's binnen de scene.

Naast Mathhew Dear mogen we ook een optreden van Cocoon resident Toni Rios verwachten. De uit Frankfurt afkomstige DJ toert al jaren de wereld over met het Cocoon circus en heeft olv grootmeester Sven Vath de bekende Cocoon sound tot een typische stijl ontwikkeld. Naast zijn vele optredens over de hele wereld zal Toni Rios ook de nieuwe zaterdag resident worden in de nieuw te openen Cocoon Superclub in Frankfurt. Met zijn sound zal hij op deze avond dus de nieuwe stijl van de Cocoon club vertegenwoordigen; diep, sferisch en minimaal. Gezelligheid ten top dus! De avond zal muzikaal ingeleid worden door onze Nederlandse held en Voltt resident Bart Skils.

In de bovenzaal zal er een labelspecial van Trapez en Traum Schallplatte plaatsvinden. Deze twee labels uit de Duitse Kompakt stal zullen vertegenwoordigd worden door een speciaal live optreden van de uit Keulen afkomstige Adam K en Maastrichtse held Break 3000 die al hoge ogen gooide met z'n releases op Trapez en het Savas Pascalidis' label Lasergun. Kostas Hom zal het spits afbijten. Verwacht muzikaal gezien de typisch kenmerkende Duitse Kompakt stijl, apart en tegendraads.

Naast al deze muzikale fijnproeverij zal in de Clickhouse kelder ook nog het Nederlandse click house dreamteam achter de decks staan. Al met al rede genoeg dus om op 12 Juni af te zakken naar de Paradiso.

Line-up
Main Room
Live on stage:
Matthew Dear aka Jabberjaw, False (Spectral Sound, Perlon, Plus 8, Detroit)
Dj's:
Toni Rios (Cocoon, Danza Electronica, Frankfurt)
Bart Skils (Voltt, Traffic, Amsterdam)

Bovenzaal: hosted by Trapez & Traum Schallplatten
Live on stage:
Adam K (Trapez, Traum, Kompakt, Koln)
DJ's:
Break 3000 (Trapez, Lasergun, Koln)
Kostas Hom (Voltt, Vintage, Amsterdam)

Click House Kelder
Mackim (News, Minimal Einhoven)
Melon (Lomotion)
Lauhaus (Traffic, Mono)
David Labeij (Deep Logique)

Comments

 • Dirk

  Dirk

  24 May 2004

  Present, heb Matthew nog nooit gehoord maar hoor wel goede verhalen. Ben erg benieuwd.

 • Chris

  Chris

  24 May 2004

  Ben hier ook zeker bij!
  Matthew Dear heeft te vette producties en de setjes die ik van hem heb zijn ook super (hoewel dat geen live optredens zijn).
  En los van dat alles.. Het is Voltt! :D

Comments are closed