club monza

Er is weer een nieuwe club in Utrecht, genaamd Club Monza. Of liever gezegd een nieuwe club op een oude locatie. De club bevindt zich namelijk in het pand van Potterstraat 16-20 waar vroeger daar onder andere Seven, Get Down en Domstad City Theater zaten. Club Monza staat op de vrijdag vooral in het teken van eclectic fever en op de zaterdag soulfull en funky house. Afgelopen weekeinde was de opening.

Monza is de nieuwste aanwinst op het gebied van uitgaan in Utrecht. Gevestigd in een voormalig bioscooppand aan de Potterstraat opent deze locatie vanaf 14 Mei 2004 haar deuren voor een ieder die een stukje kwaliteit en onderscheid mist in de huidige stapcultuur van Utrecht.

De Club bestaat uit één grote zaal met balkon welke tevens functioneert als danszaal. Daarnaast zijn er nog twee kleinere zalen met voldoende zitgelegenheid om relaxed te kunnen ontspannen tijdens een avondje dansen of om gewoon iets gaan drinken. De voormalige bioscoop heeft een complete restyling ondergaan, de kleuren Magenta, Paars en Oud Roze zorgen voor een warm karakter in het gehele pand, de knusse zitgedeeltes bieden ontspanning, de dansvloer ziet er uitnodigend uit, het barpersoneel kan helaas niet mee naar huis, en de portiers zijn beleefd en vriendelijk…

Monza music
Club Monza zal vanaf de start wekelijks op vrijdag en zaterdag geopend zijn. Op de vrijdagen zal ook Utrecht zwichten voor de 'eclectic fever' die losgebarsten is in Nederland. De top uit het eclectische genre, bijgestaan door jong talent zullen op de vrijdagen draaien in Club Monza. To name a few… Hitmeister D, Mr Wix, Real 'el canario', DJ Chuckie, LeRoy, Jaziah, L-Dopa.

Op de zaterdagen brengt Club Monza soulfull & funky house. Ook hiervoor zal er een keur aan topdj's de komende tijd de revue passeren. To name another few… Brian S, Soul Providers, Lacroix, Tom de Neef, Marcella, Marnix, Victor Coral, Erick E en nog veel meer…

Comments

  • Goedie

    Goedie

    18 May 2004

    Zaterdagen zien er best wel goed uit, ga denk ik weleens een kijkje nemen :)

Comments are closed