Confessions

Op zondag 4 april gaat er in Hotel Arena een nieuw concept van start… Confessions.
De jonge enthousiaste organisatie SoulrebelEvent productions wil hiermee de zondagavond weer op de uitgaanskaart van Amsterdam zetten.

Met een no nonsens concept waarbij de line-up hoogste prioriteit heeft, gastvrijheid hoog in het vaandel staat en de ticketprijs eerlijk is wil deze organisatie de zondagavond tot leven laten komen.
Met een garantie voor een vernieuwende line-up en een sfeer die je thuis laat voelen gaat SoulrebelEvent productions het aantrekkelijk maken om op zondagavond je bank en tv te verruilen voor de dansvloer. Kosten noch moeite worden dan ook gespaard om het publiek comfort, een relaxte sfeer en een muzikaal rijke avond te bieden.

En dat blijkt wel uit de sterke line-up van de eerste editie waarvoor de Amerikaanse helden Chris Lum en Halo een bezoekje aan Amsterdam brengen om te draaien naast
The Funky Bastard in de grote zaal. Muziekkenners weten dat deze namen garant staan voor een avond vol diepe, soulvolle en funky house music.

De native American dj en producer Chris Lum heeft al meerdere succesvolle tracks op zijn naam staan met als hoogtepunt floorfillers Big Tool en Freaks Like Us.
Daarnaast mixte hij de laatste compilatie cd voor het befaamde label NRK en bracht hij vele platen op ditzelfde label uit. Zijn dj skills hebben hem boekingen all over the globe opgeleverd en hij heeft zijn platen al op de draaitafels van onder andere de Pacha Ibiza en de Southport Weekender mogen leggen.
Van garage tot techhouse… deze man bewaart altijd de funk en energie in zijn muziek. Met zijn melodieuse, ritmische en groovy sets weet hij elke dansvloer vol te trekken.

Chris Lum wordt voorafgegaan door Halo. Deze eveneens Amerikaanse dj, producer en remixer maakte faam met draaipartner Hipp-e als het duo Halo & Hipp-e, beter bekend als H-foundation. Na de split-up eind 2003 is Halo Varga zich nog meer gaan richten op zijn eigen diepe en soulvolle sound. Een sound die hem zoveel cd-releases heeft opgeleverd dat zelfs Madonna er jaloers op kan zijn, met als hoogtepunt H-foundation’s Environements op het Soma label. Daarnaast heeft hij vele noemenswaardige remixen op zijn naam staan waaronder de wereldwijde hit Joey Negro’s “Can’t get high without you” en heeft hij dj-boekingen in elke uithoek van de wereld.
Do we need to say more?

De avond word geopend door The Funky Bastard die met zijn sound de toon alvast zet voor de rest van de avond.
Deze Loveboat2 resident word geroemd om zijn funky en groovy deephouse. Wie zijn sound nog niet op de Loveboat of een van zijn vele andere gigs gehoord heeft, this is the time to meet cause The Funky bastard rocks.

Deze grote namen worden in de kleine zaal bijgestaan door de binnenlandse heren Will Johnston, Niels Modderkolk en Mike Vandee & Dan Sanders back 2 back.
Hier zal een wat meer ontspannen, relaxte zondagavond sound gedraait worden voor de mensen die echt niet hun huiskamer kunnen missen op zondagavond.
Daarnaast zal Odo 7 zijn fragrances op je los laten om je helemaal thuis te laten voelen, zullen er verschillende performances zijn in het thema van Confessions en mag iedereen zijn most dirty of most embarrassing biecht meebrengen voor een overnachting in een luxueuze kamer in Hotel Arena…time to confess.