Aankomende vrijdag aanstaande is het weer tijd voor de Shapes of Sound avond in de Nighttown in Rotterdam. Tijdens deze editie staan naast residents Estroe en Joris Voorn ook de namen van Joachim en Jerome op de line-up.

3# S.O.S.
________________
Vrijdag 26 Maart
Nighttown Basement
23.00 - 05.00 uur
Entree: E 7,50


-Kwaliteit van eigen bodem-

Line-up:

* Estroe
* Joris Voorn
* Jerome [live]
* Joachim [techno set]


Jerome [live]!
Na 15 jaar van produceren en dj-en, is Jerome nog altijd even productief en heeft hij altijd zijn hoge kwaliteits sound weten te behouden.
Nu is hij naast deze twee activiteiten ook begonnen met zijn eigen LIVE SET.
Alles van melodieuze tot groovy tracks, van electro tot techno en een vleugje van zijn techhouse sound, het is allemaal aanwezig in zijn set.
Het is dan ook een genot om eindelijk al deze hoogstaande producties/tracks achter elkaar te kunnen horen in een, door de 'creator', samengestelde mix. Een absolute topper van eigen bodem.

Mocht je Jerome nog niet gehoord hebben met zijn nieuwe live set, dan is dit voor de technoliefhebber zeker een aanrader!!

Joachim [techno set]
Met wat het allemaal begonnen is voor deze man? Techno!! Jaren geleden organiseerde hij beruchte underground technofeesten. En zo heeft men Joachim leren kennen.
Tegenwoordig draait Joachim veel breeder en komt hij niet zoveel meer aan techno-setjes toe.
Wij dagen hem uit…..
We willen wel eens zien of hij nog steeds de dansvloer kan roeren met zijn pumping beats!

Het zou leuk zijn als jullie hem allemaal komen uitdagen, voor een stevige techno-set…

Estroe & Joris Voorn
Hebben naar onze mening geen introductie meer nodig. Zij zorgen ervoor, als residents, dat de avond heerlijk wordt geopend en afgesloten. En proberen een afwisselende en gezellige techno homebase te creeren in Nighttown Basement.

Het beloofd dus een hele speciale avond te worden waarin Joachim weer eens lekker gaat knallen! en Jerome ons verrast met zijn nieuw project/live set!

***komende S.O.S.-en wordt verwacht: Steve Rachmad, Mark Broom***