Steam!Up

Aankomende zaterdag is er een speciale actie tijdens het feest Steam!Up in de Winkel van Sinkel in Utrecht. Bezoekers van DanceValley kunnen op vertoon van hun ticket namelijk voor de helft van de prijs de Winkel van Sinkel bezoeken! Win nu ook kaarten voor dit feest, hier bij Groovetrackers.com!

Zaterdag 2 augustus
Club Risk @ Winkel van Sinkel
Presents STEAM!UP

Your sensual fullfilments with music, acts, mystery, fun, pleasure and extra's all night long!
Entree is euro 12,50. Leden van ClubRisk@deWinkelvanSinkel euro 10,-.
Open 00.00 - 05.00

Bezoekers van Dance Valley voor halve prijs naar Steam!Up van Club Risk in de Winkel van Sinkel (Utrecht)

De verslechterde economie laat ook de uitgaanswereld niet koud. Door de vele en dure festivals worden bezoekers vaak genoodzaakt om keuzes te maken tussen feesten en festivals. Om deze groep tegemoet te komen in de kosten, kunnen bezoekers van Dance Valley, op vertoon van hun DV-ticket, voor de helft van de prijs de Winkel van Sinkel bezoeken.

De resident DJ's van Club Risk, Erick E en Eric de Man, die mede verantwoordelijk zijn voor het succes van Club Risk en de STEAM!UP avonden, zullen het publiek weer opzwepen met hun funky tunes en perfecte climaxen. Op zaterdag 2 augustus organiseert Club Risk nl. "Steam!Up". Steam!Up, dat elke eerste zaterdag van de maand plaats vindt, is intussen uitgegroeid tot een succesavond in de Winkel van Sinkel. Het vaste koppel Erick E en Eric de Man, weten keer op keer de juiste snaar te raken bij het publiek en zodoende de juist beoogde "Steamy" sfeer neer te zetten. Muzikaal worden ze deze avond bijgestaan door saxofonist Jeff Hollie, terwijl de sfeer wordt opgeschroefd door Vibemaster Renske Skills. Renske is een van de voortrekkers van de succesvolle WickedJazz avonden in de 020 te Amsterdam, die bekend staan om de uitzonderlijk goede sfeer. Jeff Hollie is op deze avonden regelmatig te bewonderen op zijn Sax.

Jeff Hollie (picture by Esther Kerkvliet)
Vibemaster Reske Skills (picture by Esther Kerkvliet)

Deze combinatie van artiesten maakt het zeker de moeite waard om aanstaande zaterdag weer aanwezig te zijn!