Tivoli logo

Volgende week zaterdag is er een grote naam in Tivoli in Utrecht te bewonderen. Erol Alkan van 2 Many dj's komt namelijk naar Utrecht om op het feest T-PNKZ te draaien. Samen met Double J.D. zal hij de muziek op deze avond verzorgen.

Utrecht, 16 juli 2003

De Engelse 2manydj Erol Alkan (Trash/The End/London/UK) doet Tivoli aan

Zaterdag 26 juli betreedt Engelsman Erol Alkan de dj-buhne van Tivoli. Hij krijgt de eer om het T-PNKZ publiek iedere hoek van de dansvloer te laten zien. Een koud kunstje voor deze Engelsman! De kaarten zijn nu in de voorverkoop bij onze vaste voorverkoopadressen.

Hij kwam, hij speelde en hij overwon. Zomaar een laaiend enthousiaste recensent over de Londense dj-sensatie Erol Alkan. Alkan is anders: Alkan is de complete tegenpool van alle gladde, machinale dj.s van de laatste jaren. Zijn anarchistische muzikaal universum omvat alles tussen pop en acid house, maar laat even goed The Clash samengaan met Fischerspooner en Judas Priest. Zelf gaat .ie al net zo uit zijn dak als de dansvloer. Op zijn site www.trashclub.co.uk en zijn cd .One Louder. zijn enkele van zijn mixen te horen. Uit Utrecht kruipt collega Double J achter de draaitafels.

T-PNKZ is een nieuwe dansavond van Tivoli. Iedere zaterdag staat vanaf nu in het teken van electro, punk, trash, clash, house onder het motto:
Eclectisch? Erg dansbaar! Alle hoeken van de dansvloer? Zeker punk! Belgisch?
Utrechts!
Beetje London? Stijlvol! Clash? Trash! Electro? House!
Deze zomer nemen T-PNKZ de zaterdag over! Kick u.re ass en dans.

zaterdag 26 juli
T-PNKZ MET EROL ALKAND (GB) & DOUBLE J.D
aanvang: 23:00, entree: . 10,-

Comments

  • Goedie

    Goedie

    22 July 2003

    Lijkt me een erg leuk feestje, ben benieuwd naar Erol Alkan

Comments are closed